ZODII cu daruri pe care mulți nu le au

Unele zodii au puteri speciale.

Berbec

Berbecul are capacitatea de a fi o sursă de inspirație pentru cei din jur. Capacitatea sa de a reuși în viață și a-și atinge visurile chiar și în condiții aparent imposibile este una rară. Deși, în unele cazuri, această conștientizare interioară se realizează la maturitate, Berbecul înțelege că tot ceea ce ne dorim se află deja în noi și că stă în puterile noastre de a avea viața pe care ne-o dorim.

Rac

Pentru Rac, iubirea este un stil de viață și o modalitate de a fi și nu cunoaște alt drum mai drept decât acesta. Adoră să vadă zâmbete pe chipul celorlalți, iar bucuria sufletească a familiei sale e neprețuită pentru el. Ascunde în adâncul sufletului său scânteia divină a iubirii necondiționate.

Taur

Cu un simț pentru frumos, Taurul are un al șaselea simț atunci când vine vorba de a sesiza esteticul din lucruri. Firea să creativă este capabilă să surprindă cel mai bine măreția și splendoarea acestei lumi și o face în felul său special.

Vărsător

Datorită originalității sale și a imaginației sale creatoare, Vărsătorul este cel care propagă schimbarea în lume. Trăiește în prezent cu gândul de a crea un viitor mai bun.

Fecioară

Fecioara posedă o sensibilitate aparte, dar și o mare putere de empatie și de înțelegere a naturii umane. Mulți din marii vindecători spirituali ai omenirii aparțin acestei zodii.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel