Zodii cu cele mai mari șanse să divorțeze

 Zodii. Cum recunoști un infidel în funcție de zodia lui
Zodii. Cum recunoști un infidel în funcție de zodia lui

Unele zodii au mai multe șanse să ajungă în prag de divorț.

Taur

Taurul este cunoscut pentru nevoia lui de iubire necondiționată. Problema este că atunci când nu își asumă responsabilitatea pentru acțiunile sale, ei tot vor să fie iertați și iubiți. În cele din urmă, acest lucru poate distruge o relație. Taurii obișnuiesc să mintă pentru a evita să-și spună „nu" lor înșine sau altora. Ei mint pentru că nu pot risca să nu îi iubești, așa că adevărul nu este o opțiune. Cel mai rău lucru este că ei se mint singuri și deseori sunt convinși că este ok ceea ce fac – ei consideră că te protejează.

Gemeni 

Nativii din zona Gemeni au o fire schimbătoare, drept urmare sunt cunoscuți pentru faptul că se răzgândesc foarte rapid. Dacă se concentrează prea mult să îi mulțumească pe alții în loc să se concentreze pe ceea ce au ei nevoie, atunci le va fi greu să ia o decizie – inclusiv să decidă cine îi poate face fericiți. Persoanele născute în zodia Gemeni trebuie să acorde o mare importanță lucrurilor care nu merg în relația lor. Doar pentru că cineva nu este perfect, nu înseamnă că lucrurile nu se pot îmbunătăți. Învață să exprimi ceea ce simți fără să pari critic. Când iubești pe cineva, totul ajunge la un bun sfârșit dacă există intenții bune.

Vărsător 

Vărsătorul are un suflet mare și nu are nevoie întotdeauna de o relație pentru a se simți împlinit. Însă, multe persoane profită de bunătatea lor. Nativii Vărsător se pot îndrăgosti foarte ușor de cineva nepotrivit pentru ei din cauză că simt nevoia de a oferi dragoste celor care caută disperați iubire. Acest lucru nu aduce întotdeauna avantaje pentru ei, însă nu se dau bătuți așa ușor. Este o calitate foarte bună când ești cu persoana potrivită și una teribilă dacă ești cu persoana nepotrivită.

Nativii Vărsător simt nevoia de a oferi o mână iubitoare, dar dacă partenerii lor nu fac eforturi atunci ar trebui să treacă mai departe. Relațiile au nevoie de efort din ambele părți pentru a funcționa – evită menținerea unui ciclu toxic, chiar dacă îți iubești partenerul.

Pești 

Pești este semnul zodiacal care trăiește în prezent, ceea ce înseamnă că se îndrăgostesc foarte ușor, indiferent de consecințe. Abilitatea nativilor Pești de a vedea numai ce vor ei să vadă sau să ignore lucrurile rele îi poate determina să se căsătorească cu cineva care nu e capabil să îi facă fericiți. Persoanele născute în această zodie deseori intră în relații fără să dea importanță anumitor fapte, inclusiv cele care arată că nu sunt compatibili cu partenerul ales, notează elle.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel