Zodii cu buzunarele pline de bani. Câștigă de unde nu te aștepți

Horoscop
Horoscop

Mihai Voropchievici a prezentat combinațiile de zodii care sunt bune pentru fiecare nativ în domeniul financiar.

HOROSCOP BERBEC - își asumă riscuri și stie că îi va aduce câștiguri. Se înțelege bine cu Săgetătorul, la fel de bine poate să prindă un Vărsător și Pești. Peștii au noroc la bani, iar Vărsătorii știu mai bine decât berbecii să facă bani. 

HOROSCOP TAUR - găsește foarte greu un colaborator. Singurul motiv pentru care vrea un colaborator este faptul că e cam leneș. Își trag lângă ei zodii pragmatice, adică Capricornul.  

HOROSCOP GEMENI - sunt volatili și habar n-au să facă bani. Să ia un Leu sau o Fecioară și chiar un Pește. Această combinație funcționează foarte bine.

HOROSCOP RAC - acest nativ fuge de sărăcie. Are idei multe, este muncitor și imaginativ. Mizează mult pe intuiție. 

HOROSCOP LEU - iubește puterea. Ei strălucesc datorită banilor. Foarte rar suportă la stat sau la patron. Se remarcă cu ușurință, devin șefi. Zodiile compatibile pentru Lei: Berbec, Săgetător, Vărsător. 

HOROSCOP FECIOARĂ - e tipicară, meticuloasă și atentă la detalii. E bun administrator al Finanțelor. E omul care face lucrurile să meargă. Va face afacere cu buni organizatori și cei care au dragoste de bani: Carpicornii și Taurii, dar și Peștii. În această combinație se face o afacere redutabiliă.

HOROSCOP BALANȚĂ - sunt aerieni. Se pliază foarte bine pe oameni de afaceri. Sunt foarte isteți și manevrează bine diplomația. Face echipă bună cu Gemenii, Vărsătorii și Berbecii.  

HOROSCOP SCORPION - sunt cei mai creativi, intuitivi, dinamici. Se bucură de un statut social peste medie. Riscă chibzuit. Se pliază bine pe partea financiară. Pun niște valori în evidență pentru a face bani. Se asociază bine cu Săgetător, Pești, Vărsător.  

HOROSCOP SĂGETĂTOR - sunt spirituali, etici. Iubesc să călătorească. Vor propria afacere, o dezvoltă foarte bine. Combinația fantastică e între ei și Balanță.  

HOROSCOP CAPRICORN - pragmatici, pot excela în toate domeniile. Combinația perfectă: Leu, Vărsător și Peștele.  

HOROSCOP VĂRSĂTOR - vrea bani mulți, foarte mulți. Face bani de unde nu te aștepți cu Scorpion, Capricorn, Rac. 

HOROSCOP PEȘTI - sunt empatici, sar în ajutorul tuturor. Sunt intuitivi și visează ce trebuie să facă. Au nevoie în afaceri de un om cu simț practic. Se pliază foarte bine cu un Capricorn. 

Informațiile au fost prezentate de Mihai Voropchievici la Antena 3, într-o ediție „Adevăruri ascunse”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel