Zodii. Cele mai reușite perechi zodiacale

Pentru a căuta răspunsul la întrebările care ne frământă ne putem orienta spre zodiac, chiar și în ceea ce privește iubirea.

PEȘTI – RAC

Racul este un semn de apă considerat unul dintre cele mai sensibile din zodiac, mereu atent la ceea ce se întâmplă în jurul lui și la problemele celor cu care intră în contact. Din acest motiv, perechea formată din Rac și Pești este considerată una dintre cele mai potrivite. Dualitatea Peștilor este temperată de calmul Rac și îi determină pe primii să renunțe la lumea imaginară în care au tendința să se refugieze.

TAUR – FECIOARĂ

Una dintre cele mai reușite perechi zodiacale. Taurii sunt cunoscuți pentru faptul că se bucură chiar și de cele mai simple lucruri din viață, un lucru excelent pentru nativul Fecioră, care este prin definiție sensibil și atras de tot ceea ce înseamnă natură. Ambele semne zodiacale sunt cunoscute pentru faptul că sunt practice, un pic materialiste și întotdeauna ancorate în realitate. Fiind amândouă semne de Pământ, se implică activ în viața de familie.

SĂGETĂTOR – BERBEC

Semne de foc, dornice să descopere lucruri noi, să exploreze, să cucerească, să facă lucruri inovative. Printre calitățile comune se numără optimismul, determinarea și un spirit dornic de aventură. Săgetătorii au tendința de a favoriza lucrurile dinainte stabilite și simt nevoia de a ști întotdeauna care este drumul pe care trebuie să meargă, înainte de a face primul pas. Berbecul este însă mai relaxat și îi oferă întotdeauna partenerului sprijinul pe care îl caută și de care are nevoie.  

CAPRICORN – SCORPION

Două energii diferite, însă o pereche aproape perfectă. Capricornul este un semn de pământ, Scorpionul unul de apă, dar unirea lor devine o forță de apreciat, notează elle.ro. Capricornii sunt responsabili, duc o viață agitată și au de depășit numeroase provocări. Scorpionii au reputația de a fi răzbunători, însă natura Capricornului este singura care îi poate domoli, făcând din acesta partenerul perfect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel