ZODII. Cele mai manipulatoare trei zodii

În timp ce unele semne zodiacale pot manipula fără să facă rău în mod intenţionat, altele vor doar să convingă pe cineva pentru a obţine lucruri frumoase.

Iată trei zodii care sunt capabile de ambele:

Scorpion

Scorpionul este cel mai manipulator semn zodiacal. E o persoană a cărei mişcare neaşteptată poate da lovitura de graţie. El e foarte ambiţios şi analizează mult, ţinând o agendă ascunsă despre tot ce se petrece în jurul lui. E capabil să îţi vadă slăbiciunile, îţi va spune exact ce vrei să auzi şi va memora orice informaţie pe care o primeşte în schimb pe care o va folosi în favoarea lui cândva. Preia detaliile importante pe care oamenii adesea sunt prea fricoşi să le caute. Această abilitate îl ajută să-i poată ocoli pe alţii cu uşurinţă. Dar, pe lângă intenţia de a deţine controlul, Scorpionul manipulează şi din dorinţa de a-şi proteja interesele sale şi pe cele ale persoanelor la care ţine. Dacă ai un Scorpion de partea ta, eşti norocos.

Rac

Racul este o persoană manipulatoare din cauza abundenţei de sentimente cu care se confruntă. El nu este mereu liniştit, ci poate fi vulcanic şi copleşitor. Un Rac se simte pierdut atunci când nu e sigur că e iubit, aşa că va manipula până va fi convins de asta. E mult mai neîncrezător faţă de restul oamenilor din alte zodii, fiind, de asemenea, foarte bun la citit mincinoşii. Racul vrea doar să-i ţină cât mai aproape de el pe cei dragi, de aceea acţionează aşa. Are o mulţime de dragoste de oferit şi vrea să se asigure că va avea cui să o ofere.

[citeste si]

Gemeni

Nativul din Gemeni are o mulţime de feţe şi se va adapta în funcţie de cum îi e lui mai bine. Se adaptează rapid în orice situaţie, transformându-se într-o persoană în care oamenii vor avea încredere, notează eva.ro. Are o tehnică periculoasă de a folosi cuvintele, aşa că de multe ori poate spune lucruri frumoase care pot sau nu să fie adevărate. Intenţia lui este să facă lucrurile mai interesante şi simte intens nevoia de a-şi lăsa amprenta asupra lumii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel