Zodii. Cele mai frecvente minciuni spuse de zodii

Zodii
Zodii

Zodiile spun anumite tipuri de minciuni.

Berbec
Minciuna pe care o spune cel mai des e: „Sunt bine!" Dacă întrebi această zodie cum se simte sau dacă este în regulă, va spune întotdeauna că este foarte bine, chiar dacă de multe ori nu este adevărat. Cel mai probabil este stresată și supărată și, deși vezi acest lucru, nu va recunoaște.

Taur
Cea mai comună minciună e „eu nu mint". Mai presus de orice, pune preț pe sinceritate și transparență. De aceea, vorbește despre cât de urât este ca cineva să te mintă. Declara sus și tare că nu minte, dar nu este chiar așa. 

Gemeni
O persoană în zodia Gemeni minte de fiecare dacă când spune că te va suna mai târziu. Nu te baza pe ea când vine vorba de interacțiunea prin telefon. Nu este de încredere deloc în această privință. Mereu ratează apelurile și mesajele și uită să răspundă la ele mai apoi. 

Rac
Să nu crezi niciodată o persoană Rac atunci când spune că va ajunge la întâlnire la timp.  

Leu
Nu recunoaște niciodată ce o deranjează. Când îi greșești îți va spune că nu este mare lucru, dar cel mai probabil este o problemă acolo. 

Fecioară
„Am înțeles foarte bine ce vrei să spui!", iată cea mai frecventă minciună a Fecioarei. Dacă cineva îi explică ceva și ea nu înțelege, va spune că a priceput pentru a scăpa de conversație. 

Balanță
Mereu susține că nu va spune nimănui destainurile tale și își dorește că toți prietenii ei să aibă încredere în ea și să i se confeseze. Partea proastă este că uneori nu se poate abține și îi scapă din informațîi atunci când este în compania altor oameni.

Scorpion
Vrea să fie puternică și îi iese aproape mereu, dar nu și când vine vorba de persoanele dragi. Scorpionul minte atunci când spune că nu te va ierta niciodată.  

Săgetător
Te asigură că termină lucrurile la timp și respectă deadline-urile, dar așteaptă-te ca ea să fie în urmă de tot cu rezolvarea sarcinilor.

Capricorn
Dacă îți spune că nu va rade, te minte! Vrea ca cei din jur să se simtă confortabili să îi povestească întâmplări de tot soiul, mai ales pe cele atipice și jenante.

Vărsător
Face ca adevărul să pară o glumă. De multe ori atunci când îți sună ceva dur sau critic în replicile femeii Vărsător și această susține că glumește, te minte.  

Pești
Peștii sunt gurmanzii horoscopului. Minciuna pe care o spun cel mai des este legată de mâncare: „Voi lua doar o înghițitură!", notează elle.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel