ZODII. Ce trebuie neapărat să știi, deși NU crezi în astrologie

Nu toți cred în astrologie, însă și cei sceptici ar trebui să cunoască măcar un lucru despre zodia lor.

Berbec
Berbecii își cer scuze după ce au făcut ceva. Sunt foarte impulsivi și atunci când își pun ceva în minte, nu se gândesc de două ori înainte de a face acel lucru.

Taur
Taurii sunt loiali și foarte norocoși. Dacă ai un prieten care câștigă fiecare concurs la care participă, cu siguranță este Taur.  

Gemeni
Gemenii își pot da seama de adevăratele intenții ale oamenilor. Au o intuiție înnăscută de invidiat. Își vor da imediat seama dacă au de-a face cu o persoană falsă sau cu motive ascunse.

Rac
Racii iubesc cu pasiune. Adoră ideea de a fi îndrăgostiți.

Leu
Leii te vor apăra până în pânzele albe. O calitate mai puțin cunoscută a Leilor este că aceștia ar face orice pentru a face dreptate. Au un simț al justiției foarte ascuțit și nu se lasă niciodată atunci când simt că au dreptate.

Fecioară
Fecioarele rezolvă orice problemă. Se nasc cu o abilitate incredibilă de a găsi cele mai ingenioase soluții la cele mai grele probleme.

Balanță
Poate acest lucru despre Balanțe nu este chiar atât de surprinzător: acestea nu se pot niciodată decide cu ușurință asupra unui lucru pentru că le va lua o infinitate să cântărească toate argumentele pro și cele contra.

Scorpion
Ai fost vreodată foarte atrasă de o persoană și nu ți-ai dat seama de ce? Cel mai probabil acea persoană era un Scorpion. Cea mai magnetică și cea mai misterioasă zodie, Scorpionul reprezintă o fascinație.

Săgetător
Săgetătorii trăiesc clipa. Nu vor rămâne niciodată blocați în trecut sau foarte focusați pe viitor.  

Capricorn
Capricornii sunt cei mai buni la... orice. Au succes în absolut orice își propun!

Vărsător
Vărsătorii vor spune întotdeauna adevărul, indiferent de consecințe. Dacă ai nevoie că cineva să fie complet sincer cu tine, tot ce trebuie să faci este să vorbești cu un Vărsător.

[citeste si]

Pești
Peștii gândesc prea mult... orice, notează ele.ro. Din păcate, Peștii sunt blocați fie în trecut, analizând și întorcând pe toate părțile o ceartă cu cineva de acum 3 săptămâni, fie în viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel