Zodii - Ce te ține departe de iubirea adevărată

Astrologia te poate ajută să înțelegi ce te reține în a te îndrăgosti din persoana perfectă.

Berbec

Este posibil ca temperamentul tău impulsiv să fie problema. Dacă îți pierzi cumpătul ușor, încearcă să respiri adânc. Dacă te simți vreodată supărat sau neîmplinit, încearcă să reflectezi la toate reușitele tale.

Taur

Ești mult prea încăpățânat/ă. Încearcă să ieși din zona ta de confort. Este ușor să rămâi blocat/ă în mândria ta, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii tot timpul. Nu-ți fie teamă să recunoști când ai greșit și când partenerul tău are dreptate.

Gemeni

Gemenii sunt regii indeciziei. Este foarte important să iei o hotărâre chiar dacă aceasta este bună sau nu. Luarea deciziilor nu este punctul tău forte, însă trebuie să-ți depășești acestă problemă pentru a avea o relație de lungă durată.

Rac

Dacă vrei ca relația ta să funcționeze, trebuie să fii mai încrezătoare. Nu poți face acuzații doar din cauza faptului că ai anumite insecurități. Trebuie să ai încredere că cel pe care îl iubești îți împărtășește sentimentele.

Leu

Ai tendința să te supraevaluezi. Ești de cele mai multe ori liderul grupului, însă asta nu înseamnă că totul se învârte în jurul tău. 

Fecioară

Dacă vei sta toată viața închis/ă în tine pentru că îți este frică să cunoști lume, atunci nu vei găsi niciodată pe cineva.

Balanță

Îți plângi de milă. Nu îți faci un favor dacă joci rolul de martir tot timpul. 

Scorpion

Tinzi să nu-i acorzi destulă încredere persoanei iubite. După un timp, devine dificil pentru celălalt să-ți spună constant cât de mult te iubește și te apreciază. Pentru o relație de lungă durată încearcă să renunți la scepticism.

Săgetător

Atât în viață, cât și în dragoste este important să înveți să aștepți. 

Capricorn

Te aștepți la ce este mai rău în oameni. Dacă nu riști, nu câștigi. Îndrăznește, mai mult ca sigur nu vei regreta. Chiar dacă ai trecut prin niște experiențe neplăcute încearcă să nu fii afectat/ă de trecut și nici măcar de viitor. 

Vărsător

Nu-ți place să îți exprimi sentimentele. Să-ți deschizi inima către cineva este de-a dreptul înfricoșător pentru tine, însă este absolut necesar pentru orice tip de relație. Trebuie să-ți accepți sentimentele și să le exprimi persoanei iubite.

Pești

Îți este frică de necunoscut. Încearcă să experimentezi și fii deschis/ă experiențelor noi, notează elle.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel