Zodii - Ce ascund semnele zodiacale

Astrologia ne poate ajuta să aflăm mai multe despre ce ar putea ascunde o persoană.

Berbec

Ascunzi faptul că în trecut ai făcut niște alegeri teribile în legătură cu viața sentimentală. Îți place să lași impresia că ai toate lucuruile la locul lor și că tu ești persoana care încheie o relație, dar ai avut inima frântă de câteva ori – și nici măcar de către oameni care să fi meritat efortul. Ai multe regrete în ceea ce privește dragostea.

Taur

Ascunzi faptul că nu știi să îți spui nu atunci când vrei ceva,. Lipsa ta de disciplină are la bază faptul că ai sentimentul că meriți lucrurile respective.

Gemeni

Ascunzi în secret faptul că ești teribilă când vine vorba de bani și că ai făcut câteva greșeși îngrozitoare în trecut. Poți să te descurci pe plan financiar, dar baza este tot șubredă.  

Rac

Secretul tău este că nu treci peste relațiile din trecut.

Leu

Secretele tale în general au legătură cu lucrurile pe care le-ai făcut în trecut pentru a scăpa de competiție. Îți place să fii centrul atenției și nu îți place atunci când acest lucru este amenințat.  

Fecioară

Ascunzi un întreg secret care iese la iveală doar când este provocat. Îți place să experimentezi. Treci peste orice pentru a-ți atinge scopurile, chiar dacă în general ești o persoană foarte amabilă.

Scorpion

Când cineva te rănește, te asiguri că plătesc pentru asta și că se simt mai rău decât te-ai simțit tu.

Săgetător

Îți place să te prefaci că nimic nu te deranjează dar, de fapt ești foarte geloasă. Nu te descurci bine atunci când oamenii nu îți oferă destulă atenție.

Capricorn

Secretul tău este că ești mult mai emotivă decât lași să pară. Ești atât de sensibilă încât ai putea avea o cădere psihică în orice moment.  

Vărsător

Secretul tău este că ai o memorie teribilă. Îți poți aminti lucruri legate de serviciu, dar uiți aniversările, zilele de naștere ale oamenilor sau evenimentele importante. 

Pești

Secretul tău este că uneori îți plac oamenii foarte mult, și uneori vrei să fii singură. Internalizezi lucrurile mult mai mult decât suspectează oamenii și atunci când auzi lucruri crude sau nedrepte, vrei doar să te îndepărtezi de lume, notează elle.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel