ZODII. Cât de multă încredere poți avea în fiecare semn zodiacal

Rodica Mitu / 07 Martie 2018 / 19:14 Salveaza PDF Comentarii

Astrologia ne ajută să aflăm care sunt zodiile în care putem avea încredere.

Berbec

Berbecii cred cu tărie în onestitate. Îşi trăiesc viaţa cu dinamism şi rapiditate şi nu au timp pentru nimic altceva decât să fie 100% reali şi direcţi.

Taur

Fiind atât de stabil, el e capabil să vadă că singura cale de a trăi viaţa e una fără manipulare. Încrederea e importantă pentru el. Rămâne constant cu ceea ce crede. 

Gemeni

Gemenii sunt o enigmă şi pot fi greu de citit. Ei au dorinţa de a fi de încredere, dar pot lăsa alte laturi ale lor să preia controlul atunci când sunt nesiguri. A avea constant o bătălie interioară poate fi epuizant. Şi faptul că nu sunt pricepuţi în luarea deciziilor îi poate face să aleagă uneori greşit.

Rac

Racul e extrem de emotiv, iar sentimentele îi pot înceţoşa uneori judecata. Gândirea cu inima în loc de capul lor poate fi problematică. Cu toate acestea, el îşi apreciază relaţiile şi nu doreşte să îi rănească pe cei la care ţine. Atât timp cât se concentrează pe onestitatea lor, el poate fi o persoană de încredere.

Leu

Leul e puternic şi mândru. E curajos şi va lua decizii bune, chiar dacă nu e deloc uşor. Cu toate acestea, el e încrezător şi prea plin de el, şi dacă o situaţie îi lezează mândria sau le ameninţă conştiinţa de sine, el e tentat să ia decizii în locul altora. Leul trebuie să ştie că a fi lider nu e mereu uşor.

Fecioară

E o persoană în care chiar poţi avea încredere! Fiind atât de analitică şi metodică cu privire la elegerile ei, ea e întotdeauna capabilă să distingă binele de rău. Nu e impulsivă, ceea ce înseamnă că îşi oferă timp pentru a nu face alegeri greşite în ceea ce priveşte încrederea. 

[citeste si]

Balanță

Balanţa caută mereu aventură, iubeşte compania oamenilor şi nu vrea să îşi piardă relaţiile sub nicio formă. Cu toate acestea, ea e impulsivă, aşa că trebuie să îşi ţină sentimentele sub control şi să-şi amintească să gândească de două ori înainte de a face ceva dacă vrea să fie pe deplin de încredere.

Scorpion

Scorpionii pot fi în mai multe feluri atunci când vine vorba de încredere. Pe de o parte, el îi protejează cu înverşunare pe cei pe care îi iubeşte şi nu suportă gândul de a-i răni. Pe de altă parte, un Scoprion dispreţuit e extrem de răzbunător şi manipulator. El trebuie să-şi amintească ce e bine şi ce e rău dacă vor ca lumea să aibă încredere în el.

Săgetător

Să fii optimist şi entuziast sunt trăsături bune atunci când vine vorba de încrederea în alţi oameni. Dar un Săgetător spune multe, dar faptele nu îl susţin. El poate face promisiuni goale şi îşi retrage de multe ori cuvântul.

Capricorn

El consideră că a fi de încredere e o necesitate. Având atât de mult autocontrol şi stăpânind atât de bine disciplina, nu vor trăda încrederea unei persoane niciodată intenţinat. De fapt, va face tot ce poate pentru a evita acest lucru.

Vărsător

El nu ştie să facă faţă persoanelor şi situaţiilor sensibile, iar acest lucru îl poate determina să fugă de probleme. Dar, cu siguranţă, nu încearcă în mod intenţionat să trădeze încrederea cuiva. 

Pești

Natura lor creativă le permite să se pună în pielea altcuiva, potrivit eva.ro, acesta fiind unul dintre principalele motive pentru care sunt atât de altruişti. Peştii nu vor trăda niciodată încrederea cuiva în mod intenţionat.   

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24