Zodii - căsătorie. Cât de ușor spun „da” semnele zodiacale

Zodii
Zodii

Semnul zodiacal influențează numeroase aspecte ale vieții, inclusiv căsătoria.

Berbec

Hotărât și impulsiv, tendința Berbecului este de a spune „da" fără a sta pe gânduri. Crede în sintagma "suntem făcuți unul pentru celălalt" și nu calculează prea mult atunci când trebuie să ia decizia cea mare. 

Taur

Cu o personalitate patronată de raționament, Taurul nu se implică într-o relație conjugală decât dacă a calculat foarte bine termenii problemei. Din cauza tendinței posesive, acest nativ va avea mici probleme legate de gelozie.

Gemeni

Gemenii spun cu ușurință „da" și pleacă la fel de ușor atunci când se plictisesc. Se căsătoresc departe de casă și de obicei nu reușesc să aibă o singură căsătorie, decât dacă persoana de lângă ei reușește să-i țină captivați.  

Rac

Cu toate că se vor lovi de multe eșecuri sentimentale, aceștia nu vor renunța la luptă. Cu toate acestea, când vor fi siguri că au găsit persoana potrivită vor la fel de pregătiți să spună și „da".  

Leu

Datorită încrederii în sine, Leii ajung să-și găsescă foarte ușor sufletul pereche. Va avea o căsnicie foarte fericită pentru că va fi mereu pregătit să spună „DA" atunci când vine vorba de persoana iubită. 

Fecioară

Pentru a spune un „DA" hotărât, Fecioara are nevoie de dovezi plauzibile. Acest semn zodiacal este foarte rațional și nu pierde nicio oportunitate în a calcula beneficiile și costurile, atunci când vine vorba de o decizie așa de importantă. 

Balanță

Balanțele spun „DA" doar atunci când simt cu adevărat că a sosit momentul și nu fug de acest angajament.  

Scorpion

Cu toate că el este pregătit să spună marele „DA", are multe piedicii de depășit până va găsi acea persoană sinceră cu care să facă acest pas.  

Săgetător

Acest semn zodiacal este departe de a spune „DA". Nu îi place prea mult să se implice, fiindcă asta le-ar îngrădi libertatea de care au nevoie și în felul ăsta s-ar simți ca un pește pe uscat. Cu toate că vor ajunge și la acest punct, de cele mai multe ori vor alege să o facă cât mai departe de casă.

Capricorn

Acest semn zodiacal preferă să se bucure cât se poate de mult de viață, fără a-și deschide sufletul în fața oricui. Acesta va spune „DA" doar în momentul în care va ajunge la maturitate și va fi convins că  este decizia cea mai înțeleaptă.

Vărsător

Nu se aruncă din prima într-o nouă viață și stau să calculeze foarte bine acest lucru. Destinul însă le joacă feste și îi face să spună „DA" atunci când se așteaptă mai puțin.

Pești

Cu toate că sunt pregătiți să spună „DA", vor avea parte de piedici și de multă neliniște în plan sentimental, notează elle.ro. Sunt predispuși la un mariaj eșuat până la întâlnirea cu cel ales.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel