Zodii care trec rapid de la o dispoziţie la alta

Rodica Mitu / 30 iul 2018 / 15:58 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Descriere foto: Zodii

Unele zodii își pot schimba starea într-o secundă.

Rac

Racul simte totul profund. Un Rac bine dispus le va arăta iubire celor dragi, pe când unul într-o dispoziţie proastă se va dezlănuţui sau va pleca pur şi simplu pentru a evita să facă pe cineva să sufere din cauza negativităţii lui. Cel mai bun lucru e că acesta se simte confortabil cu stările lui de spirit.

Peşti

O persoană născută în această zodie poate fi exagerat de sensibilă şi îşi poate schimba starea de spirit într-o clipă. Se lasă afectată chiar şi de cele mai mici lucruri care o pot trimite într-o spirală a tristeţii. Nu contează cât de mare sau mică e problema, ea poate schimba instantaneu dispoziţia Peştilor.  

Scorpion

Un Scorpion pune pasiune în orice, iar starea lui de spirit reflectă acea intensitate. El nu poate ascunde atunci când se află într-o stare proastă, totul este scris pe faţa lui atunci. Scorpionii îşi doresc ca starea în care se află să îi propulseze în acţiune.

Berbec

Un Berbec nu îşi va ascunde starea de spirit sau sentimentele. Dacă e supărat pe tine, vei ştii asta. Dar asta nu e totul, el e hotărât să intre în competiţie doar pentru a arăta că e mai bun ca tine, notează elle.ro. Indiferent cât de intensă va fi starea lui emoţională, ea nu va dura prea mult.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26