Zodii care trec rapid de la o dispoziţie la alta

Rodica Mitu / 18 iun 2018 / 15:39 Salveaza PDF Comentarii
Zodii care trec rapid de la o dispoziţie la alta
Descriere foto: Zodii care trec rapid de la o dispoziţie la alta

Unele zodii îşi pot schimba starea de spirit într-o clipă.

Rac

Întreabă pe oricine care e zodia cea mai instabilă emoţional şi îţi va spune că Racul. El simte totul profund. Un Rac bine dispus le va arăta iubire celor dragi, pe când unul într-o dispoziţie proastă se va dezlănuţui sau va pleca pur şi simplu pentru a evita să facă pe cineva să sufere din cauza negativităţii lui. Cel mai bun lucru e că acesta se simte confortabil cu stările lui de spirit şi că îşi exprimă sentimenetele. El este, de asemenea, bun în manipularea stărilor de spirit ale altor persoane.

Peşti

O persoană născută în această zodie poate fi exagerat de sensibilă şi îşi poate schimba starea de spirit într-o clipă. Se lasă afectată chiar şi de cele mai mici lucruri care o pot trimite într-o spirală a tristeţii. Peştii nu fac faţă conflictelor şi sunt mai susceptibili de a internaliza o problemă decât de a se ocupa direct de ea. Urăsc să se simtă neputincioşi sau ca şi cum nu ar fi făcut suficient pentru a ajuta pe cineva.  

Berbec

Un Berbec nu îşi va ascunde starea de spirit sau sentimentele. Dacă e supărat pe tine, vei ştii asta. Dar asta nu e totul, el e hotărât să intre în competiţie doar pentru a arăta că e mai bun ca tine. Indiferent cât de intensă va fi starea lui emoţională, ea nu va dura prea mult.

Balanţă

Este o rutină a Balanţei să întrebe dacă cineva e supărat pe ea, chiar dacă răspunsul este, de obicei, nu. Ea se teme că a deranjat cumva pe cineva sau că a supărat pe cineva, iar asta îi afectează starea de spirit. 

Gemeni

Ori de câte ori cineva întreabă un Geamăn dacă e într-o stare proastă, el va răspunde că e bine şi oferă o mulţime de motive care să susţină aceasră informaţie. Din păcate, asta demonstrează, de obicei, contrariul. Gemenii tind, de asemenea, să îşi expună sentimentele pe reţelele de socializare, iar când revin mai târziu şi citesc ce au scris, se vor simţi expuşi şi un pic jenaţi, notează ele.ro.


Te-ar putea interesa








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24