Zodii care tac și fac

Trei semne zodiacale se înscriu în categoria „zodia care tace și face”.

Capricorn 

Se știe că nativii Capricorni sunt persoane introvertite. Nu vorbesc aproape niciodată despre ei înșiși, dar îi ascultă și îi analizează cu mare atenție pe toți din jurul lor. Strâng toate informațiile de care au nevoie pentru situațiile în care ar putea avea ceva de câștigat, dar au mare grijă să nu profite nimeni de ei. Capricornii tac și fac tot felul de lucruri care te surprind. În realitate, sunt mult mai dinamici și creativi decât s-ar crede.  

Rac 

Racii sunt la fel de introvertiți precum Capricornii, dar, spre deosebire de aceștia, sunt duplicitari. Au un scop ascuns dacă te fac părtaș la secretele lor. Trebuie să fii mereu atent la ce ar vrea Racii, la atitudinea lor, care este mult mai grăitoare decât cuvintele pe care le folosesc. Pe de altă parte, Racul tace și face tot ce este mai bun pentru familia lui.  

Fecioară

Fecioara tace și acționează pe mai multe planuri, se implică în tot felul de activități și afaceri. Acționează, înainte de toate, în interesul propriu și al familiei. Fecioarele adună totul despre cei din jur, dar vorbesc prea puțin despre ele însele și numai cine trăiește în casă cu ele știu cât de puternice sunt, notează libertateapentrufemei.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel