Zodii care sunt mai dure ca piatra

Rodica Mitu / 13 iul 2018 / 02:12 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Descriere foto: Zodii

Unele semne zodiacale sunt mai dure. Atitudinea aceasta poate avea la bază experienţe prin care au trecut sau, pur şi simplu, o mentalitate total diferită.

Berbec

Atitudinea sa tranşantă este nativă. Știe că personalitatea sa poate fi, uneori, destul de puternică şi intimidantă. Niciodată nu îl vei suprinde acţionând doar ca să ameninţe sau să sperie pe cineva. În schimb, îi vei putea vedea şi această latură dacă cineva se ia de el sau de cei dragi ai lui. Atunci când este sigur că are dreptate, nimic nu îl va opri să o dovedească.

Taur

Taurul nu pare a fi unul dintre cele mai dure semne zodiacale, dar aparențele pot fi înşelătoare. Atitudinea sa dură iese la iveală atunci când cineva se ia de persoanele pe care le iubeşte, pentru că nimic nu contează mai mult pentru el decât să îşi arate dragostea pentru cei dragi. Este nevoie de o singură remarcă la adresa lor şi sentimentele Taurului vor ieşi la suprafaţă. Taurul apără mai degrabă alţi oameni, decât pe el însuşi.  

Capricorn

În timp ce alte zodii acţionează dur atunci când vine vorba de prietenii sau rudele lor, capricornul face totul pentru sine. Atitudinea sa dură este, în principal, o modalitate de a se proteja de oamenii care vor să îi distrugă încrederea în ei.  

Vărsător

Atitudinea dură a acestui semn zodical provine dintr-o mentalitate asemănătoare Capricornului, aceea de a acţiona în acest mod pentru a-şi salva pielea. Nu este vorba că nu vrea ca oamenii să devină prietenii lui, ci mai degrabă că unii oameni îl judecă înainte de a-l cunoaşte, notează eva.ro. Ar vrea ca oamenii să vadă cum este cu adevărat şi abia apoi să îşi dea cu părerea.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24