Zodii care se tem să spună “te iubesc”

Zodii
Zodii

Unele zodii se tem să spună “te iubesc”.

Gemeni

Gemenii adoră experiențele noi și de aceea nu sunt cei mai dornici în ceea ce privește angajamentele emoționale. Mai mult decât atât, pot să cadă într-o mentalitate de tipul "iarba în curtea vecinului este întotdeauna mai verde" când vine vorba de relațiile celorlalți.  

Fecioară

Dacă se pune problema unei analize în exces a unei relații, cu siguranță o Fecioară o va face cel mai bine. Ezitarea lor când vine vorba de exprimarea unor astfel de declarații survine din faptul că vor să se asigure că totul decurge perfect înainte să își asume un angajament. Atunci când se îndrăgostesc, trăsăturile lor intervin brutal, îndemnându-le să se regândească asupra a ceea ce se află cu adevărat în sufletul lor.  

Scorpion

Scorpionii se tem în general de conceptul de schimbare. Cu toate acestea, atunci când un Scorpion se implică într-o relație, are tendința de a rămâne atât pe timpul unor vremuri bune, cât și în timpuri dificile. Tocmai de aceea, tocmai datorită faptului că le trebuie timp de gândire și pregătire înainte de a intra într-o relație, în care să se asigure că este vorba despre o legătură solidă, poți să fii sigur/ă de veridicitatea unor cuvinte precum "te iubesc".  

Capricorn

Capricornii nu se grăbesc atunci când vine vorba de a-și găsi jumătatea. Sunt incredibili de practici și se asigură că parcurg toți pașii în a afla dacă partenerul lor este cel potrivit și dacă relația este solidă și demnă de un angajament pe termen lung. Tocmai din acest motiv, Capricornii au tendința să plece de la primul semn de alarmă.  

Vărsător

Nevoia de independență va fi întotdeauna mai presus de nevoia de o relație emoțională. Odată ce își găsesc partenerul potrivit, se vor implica cu totul în acea relație, însă va trece mult timp până își vor da seama de acest lucru, notează elle.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel