Zodii care se tem să fie vulnerabile cu cei din jur

Zodii
Zodii

Unor semne zodiacale le e teamă să își exprime sentimentele.

Vărsător

Dacă vrei să știi cum se simte un Vărsător cu siguranță nu ar trebui să îl întrebi, deoarece vei primi un răspuns evaziv. Cea mai bună metodă de a descoperi cum se simte un nativ al zodiei Vărsător este să fii atent la indiciile nonverbale pe care ți le trasmite. 

Fecioară

Fecioara este o altă zodie care preferă să își țină sentimentele ascunse și să se destăinuie doar dacă este absolut necesar. Fiind persoane analitice și pragmatice, preferă să se bazeze pe lucruri concrete și mai puțin pe emoții. Le este mai ușor să își rezolve singuri problemele decât să caute ajutor în exterior.  

Capricorn

Capricornii tind să creadă că sentimetele stau în calea atingerii scopurilor lor. Ei își petrec majoritatea timpului la serviciu, ceea ce le face și mai grea această încercare de a se exterioriza. Mulți dintre ei preferă să reziste cu stoicism și să ascundă ceea ce simt.

Berbec

Berbecii se vor destăinui doar în momentul în care simt că au o conexiune cu persoana de lângă ei și au o relație bazată pe încredere, notează elle.ro. Aceștia trebuie să fie siguri că această dovadă de vulnerabilitate nu va fi folosită în nici un fel împotriva lor.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel