Zodii care se declară total împotriva dragostei

Zodii care se declară total împotriva dragostei
Zodii care se declară total împotriva dragostei

Unele semne zodiacale cred în dragostea adevărată prezentată, în timp ce altele se declară total împotriva dragostei.

Pești
Pești sunt militanți ai dragostei adevărate. Peștii cred în orice formă a dragostei: dragoste la prima vedere, iubirea pierdută, suflete pereche.  

Taur
Taurii cred foarte mult în dragoste pentru că mereu încearcă să o împărtășească cu cineva care crede în dragostea pură. Pentru ei, sentimentul dragostei nu are ceva nou, mai ales dacă au fost crescuți într-o familie unde dragostea a fost proeminentă.

Rac
Racii visează să-și găsească unica dragoste încă de la o vârstă fragedă. Racul este genul de persoană care îi inspiră și pe alții cu doza mare de iubire care se află în inima lor.

Berbec
Berbecul este unul din semnele zodiacale care crede în dragoste, dar nu mereu este o dragoste dedicată ca a altor semne zodiacale. Berbecul nu este considerat romantic în sensul convențional.

Scorpion
Scorpionul este un alt semn zodiacal care crede în dragoste. Lui îi place să fie realist și știe că dragostea există, dar își arată sentimentele mult mai greu. El vrea să fie sigur că persoana de care este îndrăgostit îi va fi alături mereu.

Leu
Leul crede în dragostei, dar este, de asemenea, o persoană independentă care cunoaște adevărata valoare a iubirii de sine. Deși este un susținător al iubirii de sine, Leul știe cum să transforme dragostea de sine în dragoste pentru cineva.  

Balanță
Balanța crede în iubirea de basm doar atunci când vine vorba de cărțile de povești. Ea trebuie să muncească mult pentru a-l iubi pe cel de lângă ea mai mult decât se iubește pe sine.  

Săgetător
Săgetătorul își iubește foarte mult propria persoană și nu își face griji cu privire la o posibilă dezamăgire în dragoste. El are nevoie de libertate.

Capricorn
Capricornul vrea să-și întemeieze o familie într-o zi, dar este conștient că dragostea pasională se găsește numai în cărți și în filme. Când se simte complet pregătit pentru a-și găsi marea iubire, va munci intens pentru asta.

Fecioară
Fecioara iubește să fie singură, dar este mereu în căutarea unei posibile relații. Preferă să rămână ancorată în realitate.

Gemeni
Gemenii nu cred deloc în dragoste. Ei sunt de părere că dragostea îi împinge pe oameni la lucruri nebunești și nu cred în existența dragostei adevărate.  

Vărsător
Vărsătorul este semnul zodiacal care se declară total împotriva dragostei, notează elle.ro. El este de părere că dragostea nu este pentru toată lumea, fiind tipul de persoană care iubește singurătatea.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel