Zodii care recurg la tăcere când sunt supărate

Rodica Mitu / 17 iul 2018 / 08:51 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Descriere foto: Zodii

Unele zodii recurg la tăcere atunci când sunt supărate.

Rac

Un Rac poate să îşi schimbe dispoziţia foarte des şi foarte brusc. Când e supărat pe cineva, este posibil să îşi ţină foarte bine ascunsă furia. Nu îi plac confruntările, deci nu te aştepta să vorbească deschis despre ceea ce simte. Dacă îl întrebi cu ce i-ai greşit, el doar îşi va încrucişa braţele şi se va întoarce invers, doar cât să îţi dai seama că ceva s-a întâmplat, însă nu să îţi şi ofere detalii. Şi dacă îl răneşti, cu siguranţă nu va uita acest lucru prea curând. Aşteaptă un timp pentru a-şi clarifica sentimentele, însă să nu ai impresia că va vrea să vorbească din nou cu tine prea curând. Ţine supărarea destul de mult, însă ai, totuşi, şansa de a fi iertat.

Fecioară

E nevoie de multe pentru a face o persoană atât de răbdătoare ca Fecioara să îşi iasă din minţi. Dar atunci când se întâmplă să se supere, atunci chiar se supără. Totuşi, Fecioara nu va arăta acest lucru. O să te ignore. Va recurge la tăcere până va reuşi să se calmeze pe interior, căci acolo se duce cea mai dificilă luptă care o macină.

Scorpion

Un Scorpion este cunoscut pentru că este neîncrezător şi încăpăţânat. Dacă îl superi, va trebui să depui eforturi mari pentru a-l câştiga înapoi sau, cel puţin, să îi gâdili suficient orgoliul astfel încât să se simtă răzbunat. Nu va mai avea încredere în tine dacă l-ai supărat, iar asta e grav pentru relaţia voastră. Va recurge la tăcere şi se va purta cu răceală. Este nevoie de mult timp pentru a-i recâştiga încrederea.

Vărsător

Un Vărsător nu este capabil de a se exprima emoţional şi fuge de acest lucru cât poate de mult. Când cineva îl supără, foarte rar se va întâmpla să spună ce simte cu adevărat. El este foarte pasiv agresiv şi va face o mulţime de aluzii sau gesturi sugestive, fără să spună, de fapt, de ce este supărat. Vrea să îţi spună motivele pentru care l-ai înfuriat, dar nu este destul de direct încât să poată şi vorbi despre asta. Este o chestiune de curaj pe care încă nu reuşeşte să o stăpânească, notează eva.ro.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26