ZODII care pun iubirea pe primul loc

Iubirea este cel mai important lucru în viața unor zodii.

Rac

Iubirea este atât de importantă pentru Raci, încât îi ajută să contureze absolut tot ce fac. Sunt atât de dependenți de iubirea partenerului lor, încât sunt dispuși să sacrifice tot pentru dragoste. Iubirea este cea care le domină toate gândurile.

Pești

Peștii nu doar că pun dragostea pe primul loc, dar se asigură că protejează timpul pe care îl petrec cu partenerul lor. Aceștia nu lasă nimic altceva să intervină între ei și partenerul de viață. Peștii sunt foarte generoși și sunt dispuși să se pună pe plan secund în favoarea partenerului lor.  

Balanță

Balanțele se hrănesc cu iubire. Sunt extrem de atente la detalii și la tot ce fac partenerii lor și observă lucuri pe care alte personae le trec cu vederea. Nativii Balanță încearcă să petreacă cât mai mult timp împreuna cu partenerul lor și să îi implice în toate activitățile care le plac, cum ar fi antrenamentul la sală de sport sau filmele preferate.  

Scorpion

Scorpionii iubesc cu intensitate și pasiune. Nu sunt genul de persoane care au nevoie de validarea celor din jur, însă acest lucru nu îi împiedică să facă totul perfect. Iubirea este foarte importantă pentru ei, iar atunci când ceva nu funcționează în relația lor, aceștia sunt devastați.

Berbec

Berbecii își respectă foarte mult partenerii, le respectă principiile, opiniile și filosofiile de viață. Berbecilor nu le plac partenerii docili și care nu au coloană vertebrală. Aceștia își doresc parteneri puternici care să îi provoace, pentru a nu interveni monotonia în relația lor.

[citeste si] 

Leu

Leii sunt foarte protectori cu partenerii lor și se implică foarte mult atunci când iubesc, potrivit elle.ro. Sunt genul de persoane care își vor prezenta iubiții familiei și prietenilor încă de la începutul relației, fiind convinși că relația lor va funcționa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel