Zodii care pot schimba universul

Rodica Mitu / 24 mai 2018 / 08:41 Salveaza PDF Comentarii
Zodii care pot schimba universul
Zodii care pot schimba universul

Unele semne zodiacale au darul de a schimbă cursul istoriei.

Berbec

Nativul Berbec are o energie uriașă și un spirit de inițiativă greu de egalat. Ideologia sa este foarte bine conturată, nu acționează niciodată fără să se fi gândit de două ori înainte. Este motivat în tot ceea ce face și ar putea conduce lumea la cât de bine știe să se organizeze pe sine și pe ceilalți. Nu așteaptă după nimeni, acționează mai întâi el, așa încât se transformă într-un lider.

Fecioară

Fecioara este foarte inteligentă, găsește soluții potrivite la toate problemele. Nu face nimic în grabă, ci doar după ce a cântărit de două ori și a evaluat bine riscurile. Își dorește să schimbe lumea și chiar va elabora o strategie complexă în acest sens. Transformările pe care le propune sunt grandioase.

Vărsător

Puterea exemplului este cea care îl transformă pe nativul Vărsător într-un lider al întregii lumi. E îndreptat spre inovație, spre progrese și nici nu concepe să nu aibă succes în ceea ce întreprinde. Este genul de persoană care te inspiră și care îți dă curaj să mergi mai departe, oricât de greu ți s-ar părea, notează ele.ro. Vărsătorul are abilitatea de a vedea lucrurile dintr-un unghi diferit.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28