ZODII care nu sunt compatibile

Există trei semne zodiacale care au foarte puține lucruri în comun cu persoane care au aceeași zodie cu a lor.

Berbec

Berbecii sunt bine cunoscuți ca fiind foarte competitivi, iar o relație între doi parteneri cu această zodie poate părea ca o luptă între două personalități alpha pentru control. Aceștia simt nevoia să domine și să cucerească. Dacă unul dintre parteneri nu este dispus să lase de la el, atunci această situație poate fi foarte tensionată. O doză dublă de nerăbdare și control poate produce multe scântei.

Rac

Nativii Raci se înțeleg bine de obicei, deoarece ambii parteneri sunt răbdători, plini de compasiune și iubire. Deși majoritatea racilor sunt foarte calmi, între parteneri poate apărea o competiție despre cine este mai protector. Un astfel de conflict se poate rezolva dacă cei doi parteneri sunt dispuși să schimbe între ei rolurile de protector și protejat, din când în când. 

Leu

Nu este un secret că Leii iubesc lumina reflectoarelor și să fie mereu în centrul atenției. Când există doi lei într-o relație și ambii se luptă pentru atenție, rezultatul nu este întotdeauna cel mai favorabil. Este greu de imaginat cum decurge o relație în care ambii parteneri sunt atât de nerăbdători, notează elle.ro.

[citeste si]

Dacă ești dispus/ă uneori să faci compromisuri și să renunți la orgoliu atunci relația ta va funcționa indiferent de zodie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel