Zodii care nu suferă din dragoste

Zodii care nu suferă din dragoste
Zodii care nu suferă din dragoste

Unele semne zodiacale nu suferă din dragoste.

Gemeni

Eșec sentimental? Așa, și? Cam asta este atitudinea pe care o au nativii Gemeni în fața unei despărțiri. Au mai trecut prin asta și nu li se pare deloc un capăt de lume. Au ieșit întotdeauna cu fruntea sus pentru că au avut relații frumoase, pe care nu le regretă. Sunt oameni puternici și cu încredere în forțele proprii.

Balanță

Balanța face parte din categoria zodiilor care nu se consumă, care își păstrează calmul vrând să fie un exemplu pentru cei din jur că se poate să îți păstrezi echilibrul chiar și în situații dificile. Despărțirea este o etapă firească și nu e cazul să facă mare caz de ea. Privește lucrurile cu foarte mult sânge rece pentru că știe că nu ajunge nicăieri cu suferința. 

Scorpion

Printre zodiile care nu suferă niciodată din dragoste se numără și Scorpionul. E de părere că nu are de ce să își piardă timpul cu vărsat de lacrimi când, de fapt, o nouă poartă i se deschide, iar paleta de opțiuni este atât de vastă. Când pune capăt unei relații deja visează cu zâmbetul pe buze la următoarea, notează ele.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel