ZODII care NU se suportă

Unele semne zodiacale sunt incompatibile.

Gemeni și Capricorn

Dezastru! Nativul Gemeni va fi doar cu ochii după distracție, pentru că nu suportă să stea o clipă locului. În schimb, Capricornul va fi mereu ocupat cu câte ceva, căci preocupările sale sunt de regulă de natură intelectuală. În stilul acesta e greu de crezut că pot găsi o cale să fie și împreună. Pentru că în vreme ce unul e cu capul în nori și destul de superficial în tot ce face, celălalt nu lasă nimic la voia întâmplării.

Rac și Vărsător

Racul este foarte sentimental și sensibil, în timp ce Vărsătorul nu pune preț pe astfel de lucruri. E pragmatic, tot ce vrea în viață este să câștige bani, să fie bine văzut de către ceilalți, astfel că toate acțiunile sale vor fi îndreptate spre aceste scopuri. Îl va neglija pe Rac, căruia îi va reproșa că nu e la fel de ambițios ca și el.  

Scorpion și Berbec

Inițial, relația dintre cei doi este foarte palpitantă, însă, pe parcurs, lucrurile devin greu de gestionat.

[citeste si]

Cu atât mai mult cu cât ambii nativi sunt firi puternice, cu o voință de fier, dorindu-și să dețină controlul și, de asemenea, să fie în centrul atenției, potrivit ele.ro. Apar o mulțime de gelozii, de reproșuri, iar relația devine una explozivă, cu certuri nesfârșite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel