Zodii care nu privesc infidelitatea ca pe ceva greşit

Rodica Mitu / 03 sep 2018 / 16:21 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Descriere foto: Zodii

Unele zodii găsesc ușor motive să înșele.

Berbec

Berbecul nu se implică într-o relaţie cu gândul că va înşela. De fapt, el poate fi un partener foarte devotat. Dar, el poate fi incredibil de curios, întotdeauna a fost şi va fi. Iar când este curios cu privire la cum ar fi să aibă o relaţie cu altcineva în afară de partenerul lui, acest lucru îi poate afecta relaţia. Curiozitatea Berbecului este ceea ce îi va aduce necazuri. Dacă relaţia lui actuală nu îi oferă tot ceea ce îşi doreşte sau nu vrea să trăiască fără să ştie cum e şi cu altcineva, atunci acest semn zodiacal va găsi mereu un motiv să înşele.  

Gemeni

Nativul din Gemeni este infidel din natură. Îi e greu să se implice într-o relaţie doar cu o singură persoană, aşa că, nu ar trebui să fie o surpriză pentru tine. Când începi o relaţie cu el, trebuie să ştii că nu va juca după reguli. Ar putea părea că tu eşti totul pentru el... Indiferent dacă îşi plănuieşte sau nu, o să găsească pe cineva cu care să te înşele.  

Fecioară

Fecioara este semnul zodiacal care încurajează infidelitatea deoarece crede să dacă ai un motiv suficient de bun, poţi să faci ce vrei. Fecioara ştie ce vrea într-o relaţie şi va face tot ce poate pentru a obţine acele lucruri. Nu este genul de persoană cu care să ai o relaţie care nu e completă. Fie o faci să se implice total, fie deloc. Atunci când Fecioara înşală, ea încearcă se se justifice, învinuind pe toată lumea în afară de ea însăşi.  

Balanţă

Când o Balanţă înşală, cu siguranţă nu primeşte suficientă atenţie. Desigur, motivul pentru care o face crede că este cu totul altul. Balanţa condamnă înşelatul şi totuşi înţelege de ce oamenii o fac, notează eva.ro.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24