Zodii care iau decizii neinspirate

Rodica Mitu / 28 iul 2018 / 14:17 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Descriere foto: Zodii

Unele zodii au tendința să facă alegeri neinspirate în viață.

Săgetător

Aceștia obișnuiesc să ia deciziile pe moment, mai ales când călătoresc pentru că nu vor să piardă nimic. Problema este însă că, dacă ar fi făcut niște cercetări înainte, ar fi putut să ia o decizie mai bună. De asemenea, Săgetătorii sunt persoane deschise și comunicative, ceea ce îi face să aibă ușor încredere în oameni. Încrederea aceasta însă îi duce des în situații neplăcute.

Capricorn

Ai crede că o zodie atât de practică, muncitoare și de încredere ia cele mai bune decizii, dar asta este departe de adevăr. Capricornii știu că lumea are așteptări de la ei, așa că, ocazional, caută să evadeze din mediul acesta prin impulsivitate. Toată această spontaneitate însă se transformă foarte repede și foarte ușor într-o serie de decizii greșite.

Berbec

Dacă pentru Capricorni impulsivitatea este neobișnuită, pentru Berbeci este o componentă esențială a personalității lor. De asemenea, aceștia sunt firi nerăbdătoare, iar nerăbdarea împreună cu spontaneitatea și nevoia de aventură sunt rețeta perfectă a dezastrului.

Gemeni

Pentru cei din zodia Gemeni este cu adevărat greu să ia decizii, zodia lor fiind asociată cu două persoane care nu pot să ajungă mereu de comun acord. Nu le place să se gândească mult asupra unei decizii, îi plicisește. Din cauza asta iau decizii pripite doar pentru a trece la ceva mai interesant.

Pești

Sunt momente când cei din zodia Pești nu vor să aibă de a face deloc cu probleme, așa că vor lua o decizie foarte rapidă, doar pentru a scăpa de problemă, câteodată ignorând problema cu totul, în speranța că aceasta va dispărea.

Rac

Dacă o persoană născută în zodia Rac trebuie să ia o decizie, de cel mai multe ori emoțiile și sentimentele îi vor influența hotărârea, notează elle.ro. Pentru oricine este dificil să fii rațional atunci când ești supărat, dar pentru Raci este de-a dreptul epuizant.

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26