Zodii care dramatizează totul

Rodica Mitu / 12 iun 2018 / 17:47 Salveaza PDF Comentarii
Zodii care dramatizează totul
Descriere foto: Zodii care dramatizează totul

Unele zodii se stresează foarte ușor.

Leu

Persoanele din zodia Leu au standarde foarte mari fiind de cele mai multe ori cei mai importanți mebrii ai unei comunități. Cu toate astea când cineva îi contesta abilitățile se panichează. Are tendința să ia lucrurile personal, simțindu-se resposabil.

Gemeni

Gemenii caută haosul. Problema Gemenilor nu este că se panichează pentru lucrurile ce au avut loc, ci pentru lucrurile care s-ar putea întâmpla. Uneori, sunt atât de concentrați pe ce urmează să se întâmple, încât uită de haosul prezent. Gemenii ar trebui să încerce să se focuseze pe lucrurile pozitive.

Berbec

Berbecii fac orice situație din țânțar armăsar, dramatizând totul. Orice întâmplare devine mult mai complicată decât ar trebui să fie, găsindu-și false probleme și exagerând de fapt situația. 

Pești

Peștii tind să se panicheze în privința propriilor lor acțiuni. Ajung să se ruineze singuri învinovățindu-se mult prea mult. Ei le oferă celor din jur o a doua șansă, dar nu sunt deloc îngăduitori cu ei înșiși.  

Fecioară

Feciorelor le place să aibă totul plănuit, totul în ordine, însă când ceva iese din tiparele plănuite se panichează. Vor încerca să-și depășească sentimentul de stres găsind răspunsul în interiorul lor, notează elle.ro. Pot preveni lucrurile negative, dar în loc să le controleze de cele mai multe ori înrăutățesc situația.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24