Zodii care au mereu ghinion pe 13

Rodica Mitu / 12 sep 2018 / 20:45 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Unele zodii au ghinion pe data de 13.

Vărsător

Este o zodie inteligentă, maleabilă, plăcută... dar cu mult ghinion. Data de 13 este în fiecare lună o provocare pentru Vărsători. Niciodată planurile lor mari nu ies la capăt fără sacrificii și fără pierderi. Iar, în momentele culminante, îi lasă baltă câte o persoană în care aveau cea mai mare încredere.

Gemeni

Nimic nu le iese Gemenilor fără să muncească și fără să se sacrifice. Iar în zilele de 13 cele mai mari obstacole le întâlnesc dacă vor să plece la drum lung. Ei au mereu ghinion cu mijloacele de transport și comunicarea de orice fel. 

Capricorn

Se știe cât de muncitori și organizați sunt Capricornii și este imposibil să nu le iasă planurile așa cum își doresc ei, la momentul oportun, ca o victorie! Ei bine, dacă au ceva important de realizat într-o zi de 13, norocul îi părăsește și vine dezastrul. Tocmai când sunt convinși că au căpătat tot ce își doreau, ceva se întâmplă și pierd.  

Balanță

Balanța face multe compromisuri pentru a atrage norocul de partea ei. Cel mai adesea are ghinion, mai ales când își dorește prea mult ceva. Iar, în zilele de 13, Balanțelor nu le merge deloc bine în relațiile cu oamenii. Și atunci au cel mai mult de pierdut, notează libertateapentrufemei.ro.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24