ZODII care aruncă cu banii fără să se gândească

Unele zodii cheltuie banii pe diverse lucruri, deși a doua zi s-a putea să rămână fără.

Berbec

Pe haine. Eșți în stare să renunți și la mâncare pentru îmbrăcăminte sau parfumuri bune. Apoi intri în panică și începi să te împrumuți.

Taur

Pe mâncare. Eșți un gurmand prin definiție și îți sclipesc ochii când vezi ceva bun de mâncat.  

Gemeni

Pe cărți. Eșți o persoană cultivată și ți se pare că niciodată nu stăpâneșți suficient un domeniu, așa că îți vei cumpăra materie de studiu.

Rac

Ai un stil aparte să cheltuiești banii pe nimicuri. Ajungi să cumperi lucruri pe care nu le vei folosi niciodată și o faci doar pentru că ți-au plăcut pe moment.

Leu

Pe sesiuni Spa. Nimeni și nimic nu contează în afară de tine. Te duci la cosmetică, la coafor, la Spa, și la shopping. Și aici se duc toți banii tăi.

Fecioară

Pe confort. Casa este bunul tău cel mai de preț, locul în care te simți cel mai bine, așa că vei cheltui mult ca să o transformi în ceea ce ai visat mereu.

Balanță

Pe vacanțe. Concediile sunt singura ta grijă. Toți banii tăi se duc pe vacanțe scumpe, în locuri exotice.

Scorpion

Pe bijuterii. Tot ce sclipește e pe placul tău, astfel că nu reziști în fața unei bijuterii sau a unui ceas ori obiect de valoare.

Săgetător

Pe distracție. Eșți în stare să mănânci pâine și apă, dar nu vei lipsi de la nicio petrecere, fie că e într-un club, fie foarte departe de casă.

Capricorn

Pe nimic. Capricornul e unul dintre cei mai zgârciți oameni, așa că își va calcula atent fiecare bănuț. Nu prea cheltuiește decât pe strictul necesar.

Vărsător

Pe cărți. Eșți o persoană destul de serioasă și cauți mereu să te pui la punct cu noutățile din domeniul tău, așa că vei investi în cărți.

[citeste si]

Pești

Pe cadouri. Îți place să dăruiești, să le faci celor din jur bucurii, notează ele.ro, așa că vei cumpără tot felul de lucruri pe care să le oferi celor care au nevoie de ele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel