Zodiac chinezesc. Cum va fi Anul Nou chinezesc, ce aduce Șobolanul de Metal

Astăzi este Ajunului Anului Nou chinezesc, când se face trecerea între Anul Porcului de Pământ și Anul Șobolanului de Metal. Noul an ce va începe de mâine, 25 ianuarie 2020, se consideră a fi al noilor începuturi, noilor oportuniță și al câștigurilor financiare. 

Anii Șobolanului sunt 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 şi 2032.

Şobolanul este primul semn dintre cele 12 din astrologia chinezească şi, din acest motiv, 2020 este considerat a fi un an al noilor începuturi. Anul Şobolanului de Metal va fi unul puternic, prosper şi norocos pentru aproape toate semnele zodiacale. Majoritatea va demonstra hotărâre în împlinirea scopurilor, aspiraţiilor şi chiar a pasiunilor. Este un an foarte bun pentru a crea noi lucruri, noi afaceri, noi proiecte şi a evolua. Dar vor avea succes numai dacă vor fi planificate amănunţit, potrivit thechinesezodiac.org, scrie Mediafax. 

Începutul anului va fi senin şi plin de motivare şi va aduce energie creativă, care se poate concretiza prin îndeplinirea lucrurilor pe care oamenii şi le doresc în viaţă.

Cum să te pregătești de Anul Nou chinezesc

Pentru a beneficia de o perioadă excelentă, specialiştii mai recomandă includerea în meniul de Anul Nou chinezesc a unor alimente preferate de şobolan, precum nuci şi brânzeturi, şi purtarea celor mai scumpe haine şi bijuterii, pentru că acestui semn zodiacal îi place opulenţa.

Elementul metal este asociat cu apa, generând productivitate şi activitate în industriile care îl folosesc, precum producţia de automobile şi echipamente industriale, IT, high tech, cosmetice, sănătate.

În ceea ce priveşte cariera şi averea, specialiştii spun că, pentru a-şi atinge obiectivele, oamenii trebuie să fie constanţi, inflexibili şi să nu se lase doborâţi de eşecuri, probleme şi dificultăţi. Oamenii trebuie să se bazeze pe propriile forţe şi să îşi rezolve singuri problemele.

În ceea ce priveşte iubirea, după un 2019 marcat de imprevizibilitate, 2020 va fi un an calm. Viaţa amoroasă intră pe un făgaş armonios, iar comunicarea se va dovedi un element important în menţinerea situaţiei.

Însă cea de-a doua parte a anului va fi marcată de lipsă de încredere, generată de minciuni.

Din punct de vedere al sănătăţii, toate semnele zodiacale se vor bucura de o stare bună, cu excepţia momentelor de mare oboseală. Cea de-a doua parte a anului vine cu multă energie, iar starea sănătăţii fizice şi mintale va fi din ce în ce mai bună. În 2020, practicarea regulată unui sport se va dovedi cel mai bun medicament, pentru trup şi suflet. De asemenea, contribuie la creşterea randamentului zilnic, iar acest lucru este valabil pentru toate semnele zodiacale, la orice vârstă.

Pe tot parcursul anului 2020, norocul va fi de partea tuturor, dar oamenii trebuie să pună mâna pe el imediat ce bate la uşă, spun astrologii. Nimic nu sperie mai tare norocul decât faptul că oamenii se îndoiesc. În schimb, cei plini de entuziasm şi care vor sesiza repede oportunităţile vor avea succes.

Simbolurile norocoase ale Noului An chinezesc

Simboluri Feng Shui norocoase ale anului sunt: numerele 5, 7, 9; culorile alb, galben, albastru, verde, gri şi negru; zile norocoase - 4, 8, 13, 22 din fiecare lună a calendarului chinezesc, cariere - manager, comerciant, critic de film şi de artă, expert financiar şi legal, filosof, politician, muzician, om de afaceri, antreprenor, broker, criminalist, detectiv, spion, jurnalist şi scriitor; semne zodiacale norocoase - Bou, Dragon, Maimuţă şi Porc.

Anul Şobolanului de Metal va aduce situaţii benefice, oportunităţi, întâlniri cu oameni speciali, noroc, va echilibra situaţii, dileme şi va aduce schimbări care îi pot împinge pe mulţi din zona de confort. Totul depinde de modul în care sunt percepute expereinţele cu care se confruntă oamenii şi modul în care sunt folosite.

Calendarul chinezesc ține seama de ciclurile Lunii, iar Anul Nou chinezesc nu are o data fixă: acesta cade însă întotdeauna în intervalul 21 ianuarie - 19 februarie, la a doua Lună nouă după solstițiul de iarnă.

Conform tradiției, sărbătorirea Anului Nou chinezesc are loc 15 zile la rând, atât cât durează un ciclu lunar, de la Luna nouă la Luna plină. Fiecare dintre cele 15 zile de sărbătoare este dedicată unor anume activități sociale și familiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel