Zodia partenerei îți spune ce cadou să îi faci de 8 Martie 2021, de Ziua Femeii

Cadouri de 8 Martie 2021, Ziua Femeii
Cadouri de 8 Martie 2021, Ziua Femeii

Luni, 8 Martie, este Ziua Femeii. Ce poți să le oferi doamnelor din viața ta, în funcție de zodie, aflați în rândurile de mai jos.

Femeile Berbec își doresc să primească cadouri cât mai voluminoase, dar și cât mai scumpe, dublat, eventual, și cu un buchet de flori.

Cele din zodia Taur vor o cină somptuoasă și bogată, dar și un parfum sau o invitație la un spectacol i-ar provoca o surpriză plăcută.

Pentru doamnele Gemeni, buchetul de iriși cu flori de toate culorile ar fi un dar foarte apreciat. Este indicată chiar și o carte preferată al unui autor preferat. Iar pentru ca seara să fie reușită se impune invitarea celor mai buni prieteni seara la masă.

Femeile Rac sunt de casă, iubesc căminul, călătoriile, le place să trăiască în lux, însă sunt foarte posesive, domină cu foarte multă atenție. Pentru că iubește istoria și tot ceea ce este vechi, un platou, o vază veche sau o bijuterie foarte veche ar putea fi un dar apreciat, însoțit și de un buchet de flori cu violete, lalele, sau trandafiri.

Doamnele care aparțin zodiei Leu se simt perfect atunci când în jurul lor sunt persoanele la care țin. Ele sunt cele care apreciază felicitările create de persoanele pe care le prețuiește. Preferă darurile cu valoare sentimentală.

Pentru femeile Fecioare, cunoscute ca tipicare, meticuloase, un dar indicat ar fi un blender, un storcător, o cafetieră sau o mașină de spălat, în general, un aparat de uz caznic.

Pentru doamnele Balanță, cărora le place să fie foarte răsfățate, darul perfect este un buchet frumos de trandafiri alăturat unui card de credit, deoarece sunt foarte mari iubitoare de cumpărături.

Femeile Scorpion sunt foarte atrase de plante. Un ghiveci cu o plantă exotică sau o pernă cu plante medicinale este darul perfect pentru ea.

Pentru doamnele Săgetător iubesc să aibă casa plină de prieteni, dar apreciază foarte mult și un parfum, un CD sau disc cu muzica tinereții ei, sau chiar un film la mall.

Femeile Capricorn sunt foarte sentimentale, de aceea ele pot fi emoționate de un buchet de flori, o carte de poezii, o carte cu autorul preferat, o felicitare care să aibă imprimată o poezie, sau o bijuterie, fiind mare admiratoare de gablonțuri.

La doamnele Vărsătoare, darurile pot fi excentrice: chef cu prietenii ei dar este foarte pasionată de gadget-uri.

Doamnele Pești trăiesc într-o lume a lor, dezvoltă dependențe cu ușurință. Darul preferat este o cină la un local pe malul apei, un cadou care să le amintească de apă, un CD cu muzică calmantă care emană susurul apei, un film de acțiune sau SF, un spectacol muzical. Ea este răsfățata zilei de  martie care se bucură de orice dar.

Sfaturile au fost date de astrologul Minerva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel