EXCLUSIV  Zodia care trebuie să aibă mare grijă ce scoate pe gură. Astrolog Dc News: Începi să vezi...

Daniela Simulescu, astrologul DCNews a prezentat previziunile săptămânii 15-21 aprilie 2019, pentru fiecare zodie. Unul dintre nativi trebuie să aibă mare grijă ce scoate pe gură. 

Horoscop 15-21 aprilie 2019. Săptămâna 15-21 aprilie se anunță una marcantă, din punct de vedere astrologic.

Horoscop 15-21 aprilie 2019. Marte, guvernatorul tău, este în continuare în zona Gemeni, a comunicării, agitației, doar un pic de grijă, pentru că el este în careu cu Neptun. Va face un careu cu Neptun, cu Venus, și s-ar putea să fii puțin precipitat. Să ai tendințe din acestea... nu știi ce să faci, cum să faci, ce se întâmplă, cum se întâmplă. O mică așa confuzie. Tu ai vrea să te pornești, să faci ceva, ai vrea să spui, să comunici, dar te vei precipita. Va fi totul pe grabă și oarecum și puțin confuz. E bine să treci la acțiune, dar dacă nu te-ai grăbi la primul impuls, ar fi fantastic.

Horoscop 15-21 aprilie 2019. Venus este în continuare în Pești, se îndepărtează de Neptun, iar în zona amoroasă, începi să vezi lucrurile mult mai clar, începi să-ți dai seama, fie că ești într-o relație, fie că ești singur. Sau fie că te bântuie trecutul. Ți-aș recomanda ca, în preajma zilei de 19 aprilie, atunci când avem Luna plină în Balanță, să încerci să pui ordine, pentru că tot ce doare vei începe să scoți pe gură sau în scris. Mai bine să faci pace cu tine însuți, spre sfârșitul săptămânii. Este vorba de Berbec. 

Vezi previziunile pentru fiecare zodie în parte în VIDEO de mai jos

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel