EXCLUSIV  Zodia care descoperă un secret în curând. Totul se schimbă

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

O zodie trebuie să fie foarte atentă până pe 19 mai. Este foarte posibil să descopere lucruri care până acum i-au fost ascunse.

„Dacă inițial intrarea lui Venus în Taur vă place, pe parcurs, veți vedea că nu va fi cazul. Toată suita de planete în zona Taur se află în zona banilor pe care îi împărțiți cu partenerul. Acesta poate că are bani, poate că pierde bani. Poate că voi v-ați bazat pe niște câștiguri ale partenerului, pe o moștenire, resurse venite prin colaborare cu cineva. O parte vine, o parte nu vine. S-ar putea să ieșiți puțin în minus.

Nu aveți cum să amânați, evitați aceste lucruri. Încercați doar să nu vă pierdeți controlul, să nu vă vină tot felul de gânduri negre, pentru că această Casa 8 este una a neplăcerilor, pierderilor, lucrurilor ascunse. Veți descoperi niște lucruri care nu vă plac, care v-au fost ascunse. Niște comploturi, să le spunem așa. Nu înseamnă că, gata, se termină lumea. Trebuie să o luați de la capăt.

Relația cu partenerul va fi puțin mai problematică. Va fi prea mult pentru voi", a spus astrologul Daniela Simulescu pentru DCNews cu privire la cei născuți în Balanță sau cu ascendent în Balanță. Horoscopul este valabil în săptămâna 13-19 mai 2019.

Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel