Zoană, eurodeputat PSD: Ieşirea lui Orban e disperată şi făcută la ordin

Ludovic Orban
Ludovic Orban

„Sesizarea penală care urmează a fi depusă împotriva lui Klaus Iohannis este un demers justificat de comportamentul anti-național al celui care ar fi trebuit să fie președintele tuturor românilor”, susține Gabriela Zoană, eurodeputat PSD.

„Cu siguranță, emiterea unor opinii rău intenționate care au determinat partenerii noştri europeni să considere în mod absolut greşit că România nu este pregătită pentru preluarea Preşedinției Consiliului UE a contribuit la demersul PSD, însă domnul Iohannis a săvârşit şi alte acte, în formă continuată, în demersul său anti-național. Să ne amintim doar de modul în care acesta blochează sistematic activitatea Guvernului, abuziv, încălcându-şi atribuțiile constituționale. Să ne amintim că domnul Iohannis nu a reușit, din luna noiembrie și până acum, să lectureze măcar propunerile de remaniere ale Guvernului făcute de premier, fapt pentru care marile proiecte de infrastructură nu pot fi demarate.

Bineînțeles, domnul Iohannis nu are argumentele necesare pentru a contracara, măcar mediatic, plângerea penală despre care se discută în spațiul public, motiv pentru care l-a asmuțit instituțional pe Ludovic Orban, preşedinte de jure al PNL, să încropească un atac la persoană împotriva liderului PSD. Ieşirea lui Orban este una disperată şi vizibil făcută la ordin. Chiar şi liberalii realizează că domnul Iohannis a depăşit cadrul constituțional de acțiune şi că depunerea unei plângeri penale pe numele său era doar o chestiune de timp, însă ieșirile lor mediatice sunt încercări disperate de a-i apăra imaginea celui care și-a asumat de facto atribuțiile de lider al Opoziției”, a transmis, luni, Gabriela Zoană, europarlamentar PSD.

VEZI ȘI:

PROTESTE VESTE GALBENE, BRUXELLES. ZECI DE ARESTĂRI

IOHANNIS, DESPRE ”VESTELE GALBENE”. CIUTACU: ĂSTA S-A APUCAT DE FUMAT LA BĂTRÂNEȚE?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel