Ziua Unităţii Germane. Mesajul președintelui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis Foto: Agerpres
Klaus Iohannis Foto: Agerpres

Germanii din România sunt parte integrantă a istoriei şi identităţii ţării noastre, a declarat, miercuri seara, preşedintele Klaus Iohannis, la recepţia de Ziua Unităţii Germane.

'Germanii din România sunt parte integrantă a istoriei şi identităţii ţării noastre, reprezentând şi un liant deosebit al relaţiei bilaterale', a spus el. Klaus Iohannis a amintit că Germania se află în Top 3 al investitorilor din România, cu peste 10 miliarde de euro. Această sumă, a punctat el, 'demonstrează angajamentul profund'.

Prșeedintele Iohannis a vorbit, în discursul său, despre 'spiritul de la Sibiu', demonstrat în timpul summitului din mai. 'Spiritul unei uniuni care doreşte să îşi protejeze cetăţenii şi să investească în viitorul noilor generaţii, rămânând unită şi solidară în faţa numeroaselor provocări', a subliniat acesta. Potrivit lui Iohannis, 'dincolo de acţiunea politicienilor, contribuţia determinantă la excelenţa relaţiei bilaterale actuale au adus-o cetăţenii celor două ţări', potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel