Ziua persoanelor cu handicap. Dăncilă, promisiune: Nu voi înceta

Rodica Mitu / 03 dec 2018 / 10:38 Salveaza PDF Comentarii
Viorica Dăncilă
Descriere foto: Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a transmis, luni, cu ocazia Zilei internaționale a persoanelor cu dizabilități, un mesaj.

Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi (International Day of People with Disability) este marcată în fiecare an la 3 decembrie, cu scopul de a promova şi implementa programele destinate îmbunătăţirii condiţiilor de viaţă pentru aceste categorii sociale defavorizate.

Premierul României, mesaj

„3 decembrie este ziua în care celebrăm, la nivel mondial, persoanele cu dizabilități, oameni curajoși și determinați, cărora le datorăm respect pentru rolul lor important în comunitate și pentru că zi de zi ne arată că orice obstacol poate fi înlăturat.

Înțelegerea profundă a nevoilor speciale pe care le au, asigurarea unei vieți demne, independente, prin garantarea șanselor egale la educație, sănătate și muncă, reprezintă dovada unei societăți unite și incluzive.

De aceea, promovarea valorilor și drepturilor fundamentale ale persoanelor cu dizabilități este o prioritate a Guvernului României și a mea personal.

Astăzi, mesajul meu pentru semenii noștri cu dizabilități este simplu și din suflet: Vă mulțumesc pentru exemplul de curaj pe care ni-l oferiți necontenit! Nu voi înceta să militez pentru ca drepturile dvs., care să vă asigure șanse egale cu ale oricărui alt cetățean, să fie respectate și pentru ca societatea să fie una pentru toți, justă și cu valori împărtășite!”, a transmis Viorica Dăncilă.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24