Ziua Marinei 2019. Anunțul Administrației Prezidențiale legat de Klaus Iohannis

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis va participa, joi, în Constanța, la ceremoniile dedicate Zilei Marine Române, potrivit unui anunț al Administrației Prezidențiale.

Pe agenda președintelui pentru joi, 15 august, se află participarea acestuia, începând cu ora 9:55, la festivitățile prilejuite de Ziua Marinei Române.

Nave și aeronave militare din state NATO sau partenere, între care și distrugătorul USS Porter, vor participa, joi, la festivitățile ce vor fi organizate cu prilejul Zilei Marinei Române.

Potrivit reprezentanților Statului Major al Forțelor Navale, la exercițiul demonstrativ care va avea loc joi la Constanța vor participa nave și aeronave militare din Italia, Ucraina și Statele Unite ale Americii.

Astfel, spectatorii prezenți pe faleza din fața Comandamentului Flotei vor putea să admire în dispozitivul de pe mare, în plus față de navele militare românești, o navă-școală ucraineană din clasa Petrushka, precum și distrugătorul american USS Porter.

La spectacolul aerian vor participa aeronave ale forțelor navale și aeriene române, precum și de aeronave italiene Eurofighter Typhoon și un avion american de cercetare P8 Poseidon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel