Ziua Îndrăgostiților. Ce au descoperit Șerban Copoț și Dan Badea

Șerban Copoț și Dan Badea
Șerban Copoț și Dan Badea

Colegi în cel de-al șaselea sezon iUmor, Șerban Copoț și Dan Badea au descoperit că au în comun o mulțime de lucruri, inclusiv viziunea asupra a ceea ce înseamnă romantismul.

Căsătorit și tatăl a doi băieți, Șerban Copoț încearcă sã le dea un exemplu bun celor doi puști, așa că au început deja să discute despre cadourile pentru fete și... diamante! "Eu nu cred în momente cheie, cum ar fi Ziua Îndrăgostiților, eu cred în a fi constant într-o relație. Nu trebuie să fie un moment anume ca să fac ceva drăguț. Eu am intrat într-o nouă eră cu fiul meu mai mare, care a supărat-o pe mama lui la un moment dat și a zis ca vrea să facă ceva drăguț să o împace:. Și m-am speriat puțin, i-am zis că una e să facă asta pentru mama lui, dar nu trebuie să învețe să își spele greșelile față de fete direct cu diamante, ca până la 18 ani trebuie să își vândă rinichii", a povestit amuzat Șerban.

Noul său coleg la iUmor, Dan Badea, are o filosofie asemănătoare și mărturisește că o răsfață pe soția sa Mădălina, care va naște primul lor copil în luna martie. „Am avut succesul suprem, am găsit-o pe soția mea și sunt foarte fericit! Eu sunt mai romantic, dar în același timp îmi place să fiu drăguț tot anul, iar Sfântul Valentin să fie o zi obișnuită. Înainte nu prea știam să fac cadouri, dar am învățat, iar acum chiar îmi place", a mărturisit noul prezentator iUmor.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaselea sezon iUmor, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând cu 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel