Ziua Europei. Pe cine a invitat Klaus Iohannis la recepția de la Cotroceni

Măădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, a declarat, vineri, că la recepția de Ziua Europei, președintele Klaus Iohannis  a invitat și  politicieni cu dosare penale, față de anul trecut când, la acest evenimet, oamenii politici cu probleme în justiţie au fost șterși de pe lista de invitați.

„Dacă îmi permiteți, nu voi face niciun fel de comparație între un eveniment și altul, pentru că rostul acestei declarații de presă este să vă prezint actualele evenimente aflate pe agenda dlui președinte. Pot să fac precizări și să vă spun că de această dată lista a fost extinsă, pentru a satisface un principiu, o reprezentare cât mai largă atât la nivelul instituțiilor statului, cât și din alte zone", a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Admninistrației Prezidențiale.

"Vreau să vă asigur că președintele României nu face niciodată rabat  de la principii, pentru că nu este o chestiune pe care domnul președinte o crede, că trebuie să avem în spațiul public, și mai ales la nivelul funcțiilor importante în stat cu șefii criterii de moralitate, care să fie respectate de toată lumea, și cred că este în interesul fiecărui cetățean, și fiecare cetățean ar trebui să conștientizeze  cât este de important ca politicieni și mai ales cei care ocupă funcții în  stat  să respecte aceste criterii de integritate.

Un alt principiu care a stat la întocmirea acestei liste a fost acela de a fi o prezență cât mai largă, o reprezentare cât mai largă a spectrului politic și a conducerii statului" a mai declarat Mădălina Dobrovolschi.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel