Ziua aviației, MAPN invitație Iohannis. Gușă: Încercare de degradare a prezenței lui Iohannis

Gafa MApN, care a uitat să-l invite pe preşedintele României la ceremonia dedicată eroilor aviaţiei, nu este deloc un incident minor. Ea a avut menirea de a degrada prezența lui Klaus Iohannis în zonele de securitate națională, în contextul în care un partid ”se pregăteşte de alegerile prezidenţiale”, atrage atenția consultantul politic Cozmin Gușă.

”Asemenea eroare nu este posibilă nici la Ministerul Culturii, darămite la cel al Apărării, afirmă Cozmin Gușă.

Consultantul politic subliniază că eroarea este, de fapt, una aparentă, care reprezintă o încercare de degradare a prezenței lui Klaus Iohannis în zonele de securitate națională care marchează autoritatea președintelui asupra acestui domeniu.

”Problema nu poate fi rezolvată mulțumitor decât dacă se ajunge la o concluzie clară legată e cine a gestionat așa ceva. Să nu ajungem ca o instituție a statului să se pregătească de alegerile prezidențiale din 2019 punându-i bețe în roate președintelui”, a mai declarat Cozmin Gușă.

Prin această greșeală, se dorește să se comunice că 'noi suntem la guvernare, nu ne e frică de Iohannis', este de părere consultantul politic, care punctează că acest incident va fi marcat în toate cancelariile din UE importante pentru România. ”Nu este deloc un incident minor”, a subliniat Cozmin Gușă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel