„Zilele Educaţiei Medicale”, la start. Conferințe, workshopuri și activități interesante

medic
medic

A-XII-a ediţie „Zilele Educaţiei Medicale” va aduna la start 800 de studenţi.

Devenit o tradiție a Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București, proiectul "Zilele Educaţiei Medicale", organizat de către Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB), va deschide porţile celei de-a-XII-a ediţii, vineri, 29 martie, ora 9.00.

Evenimentul, ce se va desfăşura în incinta Palatului Facultăţii de Medicină din Bucureşti, va pune accent pe oportunitatea oricărui student medicinist de a avea acces la o educație complementară ariei curriculare standard.

Participarea, gratuită

Anul acesta, "Zilele Educației Medicale" se vor desfășura pe parcursul a 10 zile, începând cu data de 29 martie, până la data de 7 aprilie. Participarea la ZEM este gratuită pentru toți studenții înscriși, în limita locurilor disponibile: 700 de studenți de la Modulul cu predare în limba română și 100 de la Modulul cu predare în limba engleză.

"Acest proiect a luat naștere din dorința studenților la medicină de a le oferi colegilor din toți anii de studiu oportunitatea de a avea acces la o educație complementară ariei curriculare standard. Astfel, colegii noștri pot participa, la alegere, la o Conferință, un Workshop și o Activitate de Educație Medicală, dintr-o paletă largă de evenimente: 9 Conferințe, 40 de Workshopuri si 20 de activități de educație medicală", a declarat Rareş Băloi, preşedintele SSMB.

Activitățile de Educație Medicală fac parte dintr-un concept - introdus recent în tematicile internaționale - ce facilitează procesul de învățare și dezvoltarea pluridisciplinară, atât individuală, cât și a grupurilor. Se dorește, în acest fel, creșterea expunerii ariilor medicale de nișă și familiarizarea cadrelor medicale cu acestea încă din facultate.

"De-a lungul timpului, ZEM a devenit mai mult decât un congres - a devenit o experiență. Ne încurajăm colegii să vină în contact cu mediul academic, dorim să le captăm interesul și să stimulăm curiozitatea, dorința de a ști", a precizat preşedintele SSMB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel