Zilele Baby Sanador, târg dedicat mămicilor. Când va avea loc

Eveniment Sanador
Eveniment Sanador

Zilele Baby Sanador. Un nou eveniment dedicat viitoarelor mămici va avea loc în următoarele zile la Spitalul Clinic Sanador.

În perioada 15–17 februarie, se va desfăşura cea de-a doua ediţie a târgului Zilele Baby Sanador, destinat viitoarelor mămici. Evenimentul va fi găzduit de Centrul de Conferinţe al celui mai mare spital clinic privat din România, Spitalul Clinic Sanador – strada Sevastopol nr. 9, sector 1, Bucureşti.

Zilele Baby Sanador oferă viitoarelor mămici posibilitatea de a găsi într-o singură locaţie, la preţuri promoţionale, pachete de naştere în cadrul Spitalului Clinic Sanador, dar şi o paletă de produse şi servicii asociate naşterii şi perioadei imediat următoare. În cadrul târgului Zilele Baby Sanador, vizitatorii vor putea obţine informaţii şi consiliere specializată şi vor avea şansa de a câştiga unul din premiile care vor fi puse la dispoziţie de organizatori, alături de alte surprize plăcute.

Prin alegerea unui pachet de naştere în cadrul Spitalului Clinic Sanador, viitoarele mămici şi bebeluşii lor vor beneficia de dotările şi echipamentele unei secţii de neonatologie moderne şi complexe, cu terapie intensivă neonatală. De asemenea, vor avea la dispoziție servicii de consiliere în alăptare imediat după naştere, cazare în rezerve single sau duble cu sistem de rooming-in pentru nou născuţi, medici primari şi specialişti neonatologi şi asistente medicale cu experienţă în activitatea de terapie intensivă neonatală. Spitalul Clinic Sanador le pune la dispoziţie totodată consulturi medicale interdisciplinare, linie de gardă pentru obstetrică – ginecologie, neonatologie, precum şi pentru alte specialităţi medicale. (24/24H). „Dotările şi echipamentele secţiilor de obstetrică - ginecologie şi neonatologie ale Spitalului Clinic Sanador sunt de ultimă generaţie. Alături de personalul medical calificat şi cu o îndelungată experienţă, aceste secții ne permit să le oferim viitoarelor mămici soluţii complexe şi performante de naştere şi de îngrijire a nou născuţilor, atât a celor la termen cât şi a celor prematuri", a declarat dr. Cornelia Preda, medic primar, Şef secţie neonatologie, Spitalul Clinic Sanador.

Echipă de medici, la dispoziția viitoarelor mămici

O echipă formată din medici cu experienţă în specialitatea obstetrică - ginecologie se află la dispoziţia viitoarelor mămici şi asigură tot suportul medical necesar pentru realizarea naşterii. In cadrul Spitalului Clinic Sanador, blocul de naşteri dispune de 3 săli de operaţie moderne, dotate conform celor mai înalte standarde în domeniu.

Secţia de neonatologie dispune de incubatoare de ultimă generaţie care monitorizează lumina şi nivelul de zgomot, ventilatoare mecanice neonatale hibride care asigură ventilaţie convenţională, cu frecvenţă înaltă sau non-invazivă, monitoare cardio-respiratorii, pulsoximetre performante, pompe duble cu perfuzie tip seringomat, NEO-Puff pentru resuscitare prematuri la sala de naşteri, blendere oxigen-aer pentru administrare concentranţii precise de oxigen la nou născuţi cu risc ridicat, aparat de ultimă generaţie pentru administrare oxid nitric, aparat aEEG şi echipament medical pentru hipotermia controlată la nou născuţi.


Programul de vizitare al Târgului Zilele Baby Sanador, este între orele 10.00 - 19.00 în zilele de 15 şi 16 februarie (vineri şi sâmbătă) şi între orele 10.00 - 14.00 în data de 17 februarie (duminică). Intrarea este gratuită.

Vezi și: Sorina Pintea, informații secrete Sanador. Face adresă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel