Zidane la Manchester United? Precizările conducerii clubului

Vicecampioana Angliei la fotbal, Manchester United, îl susţine pe antrenorul Jose Mourinho şi nu ia în calcul înlocuirea acestuia cu Zinedine Zidane, a indicat o sursă din cadrul clubului, al cărei nume nu a fost dezvăluit de BBC. 

Jose Mourinho este susţinut de conducerea lui United în ciuda înfrângerii de duminică din campionat, 2-3 pe terenul modestei Brighton. Rezultatul şi evoluţia "diavolilor roşii" au fost aspru criticate de fani şi de specialişti. Mourinho este favorit pentru a fi următorul antrenor din Premier League care îşi pierde postul, un nume vehiculat pentru înlocuirea sa fiind Zinedine Zidane, fostul antrenor al lui Real Madrid. 

O sursă din cadrul grupării de pe Old Trafford a declarat: "De ce să vorbim despre Zidane când nu este niciun post liber?" Mourinho este nemulţumit că United i-a adus în această vară doar pe mijlocaşul brazilian Fred şi pe tânărul fundaş lateral Diogo Dalot, care este accidentat. Tehnicianul ar fi dorit întărirea lotului cu un fundaş central şi cu un atacant care să fie o alternativă pentru Anthony Martial. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel