"Zici că-i om!" Un clip haios cu o pisicuță care doarme buștean și sforăie zgomotos a strâns peste 50 de milioane de vizualizări / VIDEO

captură video TikTok
captură video TikTok

O pisică adormită sforăie precum un om! Clipul a devenit viral din ziua în care a fost postat.

O pisică simpatică și-a câștigat celebritatea, peste noapte, pe TikTok după ce stăpânul său a surprins-o în timp ce dormea pe un scaun în bucătărie. Ceea ce a captat atenția internauților a fost sforăitul strident al felinei, asemănător cu cel al unui om.

În înregistrarea video observăm cum bărbatul se apropie de pisică în timp ce aceasta doarme profund, iar sunetul sforăitului devine din ce în ce mai pronunțat. 

„Ce înseamnă când o pisică sforăie?”, a întrebat stăpânul la descrierea videoclipului, gândindu-se cel mai probabil că micuța felină ar putea avea probleme de respirație. Sau... doar doarme "lemn"?

@cat_manta2 What does it mean when a cat snores?#cat #fyp #cute #catvideos #catsoftiktok ♬ 原聲 - Cat_manta2

Oamenii au invadat secțiunea de comentarii cu o serie de reacții comice și speculații amuzante. Unii au sugerat că pisica se bucură de vise pline de aventuri feline, în timp ce alții au interpretat sforăitul drept "pură relaxare" și atât.

Videoclipul s-a viralizat cu viteza luminii și adunat peste 6,5 milioane de aprecieri, depășind 50 de milioane de vizualizări. Unii dintre utilizatori au împărtășit că au avut experiențe similare cu animalele lor de companie.

„Exact așa doarme și pisica mea! Fiecare noapte este un adevărat concert de sforăit.” / „Cu siguranță toți iubitorii de pisici știu că sunt cele mai somnoroase animale. Dar și cele mai răsfățate. Uite-o cum doarme cu burta-n sus! Ce-i mai trebuie?”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel