EXCLUSIV  ZI MARE pentru România. De ce ar trebui ca TOATĂ lumea să se roage. ”Decât să blestemăm, mai bine ne rugăm pentru conducători” VIDEO

drapel
drapel

Dorin Meran, vicepreședinte Forța Națională, președinte Organizația jud. Galați, a făcut la DC News un apel către români. 

Invitat la emisiunea DC News de sâmbătă, Dorin Meran, vicepreședintele Forța Națională, a declarat că „mâine, pe data de 19 iulie, este declarată de mai multe personalități religioase și nu numai, zi de post și rugăciune pentru România. Ne uităm la ce se întâmplă cu această pandemie. Nimeni nu se aștepta”.

Dorin Meran a povestit apoi ce s-a întâmplat, prin ochii lui, la Revoluție, privind religia. 

„În 89 aveam 24 de ani și lucram la locuințe București. Eram trimis de Galați, tânăr tehnician normator, pe un șantier la Pasajul Mărășești. M-a prins Revoluția aici, în București. Ca tânăr, am mers și eu după toți. Să vedem ce e acolo. Când a plecat Ceaușescu, mulți au îngenuncheat și spuneau *Tatăl nostru. Eu sunt penticostal. Atunci, m-am cutremurat și am spus *Până acum nu ne-a lăsat Securitatea. Erau persecuții... Având libertatea religioasă, să vezi ce se întâmplă”, a povestit Dorin Meran la emisiunile DC News.

„Din păcate, atunci stătea un securist la ușă și erai urmărit să nu te duci la biserică, acum bisericile sunt goale. Foarte puțini sunt cei care spun, din inimă, că se duc la biserică”, a precizat Meran.

Astfel, grupul de personalități politice, din afaceri și nu numai care au propus ziua de post și rugăciune pentru România, se bucură de susținerea partidului Forța Națională. 

„Acest grup a zis să facem o zi de post și rugăciune pentru România. Partidul Forța Națională achiesează la această problemă, suntem alături de ei, facem apel la români. Că suntem la mare, la munte, nu e greu să ne spunem unul altuia *Domnul să te binecuvânteze, să ne cerem iertare, să devenim mai buni. În Biblie se spune că frica de Dumnezeu e începutul înțelepciunii”, a mai spus vicepreședintele. 

Dorin Meran a precizat, de asemenea, cât de important este să ne rugăm pentru oamenii care conduc țara. „Decât să blestemăm, mai bine ne rugăm pentru conducători. Nu e ușor să conduci un popor”, a încheiat Dorin Meran privind acest subiect. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel