Zi importantă pentru Daniel Florea! Ce se întâmplă cu primarul

Daniel Florea
Daniel Florea

Daniel Florea, primarul sectorului 5, împlinește astăzi, 19 septembrie, vârsta de 46 de ani.

Născut în Slobozia, la 19 septembrie 1972, când municipiul Călărași încă se afla în județul Ialomița, Daniel Florea este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității București.

Judecător la Constanța

În 1995, Florea a devenit judecător la Judecătoria Constanța, unde a stat doar doi ani, după care a activat, pentru puțin timp, drept consilier juridic la CNM Romline. Până în 1999, a fost avocat coordonator, după care a intrat din nou în magistratură, tot la Judecătoria Constanța, unde a stat până în 2003.

Posterior, timp de doi ani, s-a întors în avocatură, apoi a ajuns director al Direcției Control din cadrul AVAS, pe care a condus-o până în septembrie 2008, când a continuat ca avocat. În anul următor, devine consilier personal al ministrului transporturilor, Radu Berceanu, după care, în octombrie 2009, este numit vicepreședinte al AVAS.

Funcții importante în cadrul Federației Române de Fotbal

În 2004-2008, a îndeplinit mai multe funcții în cadrul Federației Române de Fotbal. A fost președinte al Comisiei de Disciplină, apoi al Comisiei de Apel și, în final, al Curții de Arbitraj, funcția din care a judecat celebrul dosar „Valiza”. Din 2009 până în 2012, a fost președintele Comisiei de Recurs din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal.

De la 1 ianuarie 2012 se dedică societății sale de avocatură, „Daniel Florea și Asociații", iar în decembrie 2012 a ajuns deputat PSD.

Fost deputat PSD de Călărași, Daniel Florea a câștigat alegerile pentru Primăria Sectorului 5 în iunie 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel