Zi decisivă pentru Victor Ponta. Baroul Bucureşti decide dacă-l exclude

Consiliul Baroului Bucureşti ar urma să ia în discuţie miercuri cererea privind excluderea din barou a lui Victor Ponta.

Săptămâna trecută, decanul Baroului Bucureşti, avocatul Ion Dragne, declara că, înainte de începerea şedinţei, Victor Ponta a depus un memoriu cuprinzând punctul său de vedere şi un set de documente din care a rezultat că a formulat o reclamaţie prealabilă împotriva ordinului de revocare a titlului de doctor în Drept, precum şi o cerere de suspendare a efectelor ordinului respectiv, depusă la Curtea de Apel Bucureşti.

Dragne anunţa că pentru 31 august au fost invitaţi, la şedinţa Consiliului Baroului Bucureşti, Monica Macovei, cea care a formulat cererea de excludere a lui Victor Ponta, precum şi acesta din urmă, el menţionând că prezenţa celor doi nu este însă obligatorie.

Monica Macovei a cerut decanului Baroului Bucureşti, printr-o solicitare scrisă, excluderea lui Victor Ponta din avocatură, invocând faptul că acesta a dobândit calitatea de avocat fără examen, ca titular al diplomei de 'doctor în drept', titlu care i-a fost retras. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel