Zgonea: Tăriceanu are atitudine de vătaf

Călin Popescu Tăriceanu are o atitudine de vătaf. Este atacul dur lansat de Valeriu Zgonea la adresa preşedintelui Senatului. Zgonea îl acuză pe Tăriceanu că a încercat să impună, pe ordinea de zi, o şedinţă fără să îl anunţe.

Este a doua încercare eşuată a Parlamentului de revocare a lui Valeriu Zgonea de la şefia Camerei Deputaţilor, după campania electorală. 

"Am constatat în ultima perioadă din partea domnului Tăriceanu o abordare mai arogantă, de tip vătaf, prin care președintele Senatului dă dispoziții și ordonă preșeintelui Camerei, stabilește ordinea de zi a Birourilor Permanente Reunite, stabilește când și cum ne întâlnim. I-am explicat domniei sale și în scris și telefonic că acest lucru este complet neregulamentar. Dar ne-am obișnuit cu chestiunea asta complet neregulamentară pe care o fac colegii noștri. Domnul Tăriceanu am observat că are opinii și politice cu privire la activitatea Camerei Deputaților. Eu nu pot să comentez acest lucru. Pot să vă spun că domnia sa, unilateral, a stabilit un nou mod de comunicare între președinții celor două camere, pe care eu nu-l tolerez, dar îl respect", a declarat Zgonea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel