Zgonea spune că Băsescu minte, instigă și încalcă separaţia puterilor

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a ieșit la atac împotriva lui Traian Băsescu,   numindu-l pe acesta mincinos şi instigator.

"Traian Băsescu sacrifică interesele ţării pentru un joc politic ieftin. Pur şi simplu, sabotează actul de guvernare. Spre exemplu, şeful statului a atacat Guvernul Ponta pentru ineficienţa în atragerea de fonduri europene şi l-a lăudat pe Boc. Toate statisticile şi toate analizele specialiştilor în domeniul economic au arătat că, în mandatul de prim-ministru al lui Emil Boc, România a avut un grad de absorbţie a fondurilor europene de aproximativ 7%, în timp ce, într-un an şi jumătate de guvernare a Cabinetului Ponta, rata de accesare a banilor europeni s-a triplat, ajungând la aproape 25%", a declarat Zgonea. pentru Ring .

 "Pactul de coabitare nu înseamnă nimic dacă rămâne doar pe hârtie, iar Traian Băsescu îl calcă în picioare sistematic. În acest moment, aşteptăm o analiză corectă a acestui acord şi vom decide dacă mai este necesară sau nu menţinerea lui. Consider că nu are sens să intrăm în polemici cu un preşedinte care minte, instigă şi încalcă separaţia puterilor în stat. Mă întreb în ce ţară preşedintele statului apare la televizor şi ameninţă cu dosare penale?", a mai spus Valeriu Zgonea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor mai crede că dosarul lui Liviu Dragnea "este, de fapt, un dosar politic făcut împotriva celor 7,4 milioane de români care au votat la referendum pentru demiterea lui Traian Băsescu".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel