Zgonea, mic copil. Un lider PNL spune că Cioloș e Mihai Viteazu și Ștefan Cel Mare

Mario Ovidiu Oprea şi  Nicolae GiugeaFoto: Cuvântul Libertății
Mario Ovidiu Oprea şi Nicolae GiugeaFoto: Cuvântul Libertății

Mitingul PNL de duminică, 6 noiembrie, va aduna mii de simpatițanți prntru susținerea lui Dacian Cioloș pentru un nou mandat în fruntea Guvernului, după alegerile din 11 decembrie. PNL Dolj a anunțat că va participa cu 750 de membri de partid pentru a-l sprijini pe Cioloș din cauză că acesta a repus pe finanţare, cu bani europeni, autostrada Craiova – Piteşti.

Cei doi preşedinţi ai PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea şi consilierul judeţean Nicolae Giugea, au ieşit, vineri, într-o conferinţă de presă, pentru a transmite că şi organizaţia de la Dolj îl susţine pe Dacian Cioloş – premier, pe care l-au şi votat la Consiliul de Coordonare al PNL, de miercurea trecută. Cei doi au răspuns apoi la întrebarea retorică, pe care şi-au adresat-o singuri: de ce Dacian Cioloş?

Senatorul Ovidiu Oprea a spus că PNL a decis să îl susţină pe actualul premier pentru încă un mandat deoarece se bucură de o mare simpatie în rândul românilor, dar şi pentru că este singurul care poate să dărâme „marele mit" al guvernării Ponta: „PNL susţine măsurile lui Cioloş. În primul rând, deoarece este obligat de simpatia populară pe care o are şi, în al doilea rând, pentru că are posibilitatea să dărâme, prin antiteză, acest mare mit al bunei guvernări Ponta. O guvernare atât de bună încât a plecat pe uşa din dos, după protestele românilor", potrivit Cuvântul Libertății.

[citeste si]

La rândul său, fostul prefect de Dolj, Nicolae Giugea, a răspuns şi el la întrebarea de ce Cioloş. În opinia lui Giugea, Dacian Cioloş este persoana care corespunde „perfect" profilului de premier pe care şi-l dorea PNL. „Venim în faţa dumneavoastră să răspundem la întrebarea de ce Dacian Cioloş? PNL şi-a conturat un model de prim-ministru, iar cel care s-a încadrat perfect în acest model este premierul actual. (...). De ce Cioloş, că nu este ales? Nici Mihai Viteazul nu a fost ales şi a făcut multe pentru ţara aceasta, nici Ștefan cel Mare, şi a făcut la fel de multe. Are atâtea variante de candidaturi de prim ministru PSD-ul că, în momentul de faţă, nu vine cu nici una, ca să nu se supere între ei", a spus Nicolae Giugea.

Preşedintele PNL Dolj, Nicolae Giugea, a mai arătat că Oltenia este acum una dintre cele mai sărace regiuni din România şi din cauză că nu a avut o autostradă. „Investiţiile străine directe, atrase în regiunea Bucureşti-Ilfov, reprezintă cam 60% din total, regiunea Oltenia – 3,5%, mai jos de noi nu există nimeni. Cioloş este primul care a intervenit şi a făcut un act pentru deblocarea economică a Olteniei: autostrada Piteşti – Craiova. Acolo unde se termină autostrada, se opresc investitorii", a spus Giugea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel